Primarul general Sorin Oprescu a inspectat, sambata, santierul Pasajului suprateran denivelat Basarab, constatand ca lucrarile au fost efectuate in proportie de 70%, relateaza Agerpres. Edilul sef al Capitalei a estimat ca lucrarile la acest pasaj vor fi incheiate pana la sfarsitul anului in curs si a precizat ca, in total, costurile se vor ridica la 180 milioane de euro.

Restrictii de trafic si trasee RATB modificate

In vederea continuarii lucrarilor la Pasajul Basarab, circulatia in zona intersectiei Calea Grivitei cu Sos. Nicolae Titulescu va fi deviata de sambata pana miercuri, informeaza un comunicat RATB. In aceasta perioada, liniile de transport public din zona vor functiona pe trasee modificate, astfel:

  • Linia 86 va functiona pe traseul actual numai intre Stadionul National si Gara de Nord, cu intoarcere prin Bd. Gh. Duca, Bd. Alexandru Ioan Cuza, Str. Leonida Varnali si Str. Polizu.
  • Linile 65 si 97 vor functiona pe traseul actual intre Cartierul Pajura, respectiv Strandul Straulesti si intersectia Calea Grivitei/Str. Costache Marinescu, unde troleibuzele vor intoarce.
  • Liniile 105 si 780 vor functiona pe un traseu modificat de la Piata Garii de Nord, pe Bd. Gh. Duca, Bd. Alexandru Ioan Cuza, Bd. Banu Manta, Bd. Ion Mihalache, Str. Aviator Popisteanu, Bd. Expozitiei, apoi traseele actuale.