Bulevardele principale din Bucuresti vor fi inchise alternativ, joi noapte, pentru a putea fi curatate de zapada, a declarat joi viceprimarul Capitalei Victor Iovici, in cadrul Comandamentului de iarna de la Primaria Capitalei, relateaza Mediafax.

Pana la inchiderea alternativa a bulevardelor principale, incepand cu ora 23.00, operatiunile de deszapezire vor continua "atat cat se poate", avand in vedere numarul foarte mare de masini iesite deja in trafic.

"Se circula in conditii de iarna, problemele cele mai mari sunt intalnite in Sectorul 5. In functie de posibilitati, operatorii de deszapezire vor intra si pe bulevardele principale din acest sector", a spus Iovici.

In cadrul Comandamentului care va avea loc la ora 21.00 se va decide si anunta modul in care bulevardele principale vor fi inchise. Iovici a adaugat ca operatiunea de deszapezire va incepe la ora 23.00 si ar putea dura pana vineri dimineata, la ora 5.00.

Pe strazile adiacente bulevardelor principale, actiunile de pluguire vor incepe in cursul zilei de vineri.

Circulatia in Capitala se desfasoara, joi, cu mare dificultate pe majoritatea arterelor si in intersectii, din cauza ninsorii, iar in unele zone mijloacele de transport in comun inainteaza cu mare dificultate, pe unele artere formandu-se coloane de tramvaie si troleibuze.