Politia Romana, ajutata de catre FBI, a arestat in ultimul an si jumatate peste 100 de cyber-infractori romani, a declarat recent, directorul FBI, Robert S. Mueller, in cadrul RSA Cyber Security Conference de la San Francisco. Detalii aici. Cat de grav este fenomenul cyber-crime in Romania? Seful Biroului FBI la Bucuresti, Gary Dickson, a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre criminalitatea informatica.

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.

Vezi interviul cu Gary Dickson realizat in studioul HotNews.ro dupa intalnirea online

Gary Dickson lucreaza pentru FBI de 23 de ani in domeniul combaterii crimei organizate si terorismului. A venit in Romania in 2005 si este seful Biroului FBI la Bucuresti. Gary Dickson a mai lucrat la Ambasada SUA din Moscova.