In ultima perioada, cablurile de comunicatii ale STS, aflate sub Palatul Parlamentului, au fost taiate de trei ori, a declarat miercuri directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, informeaza Agerpres.

"Avem o mare problema cu retelele de cabluri. In ultima luna, de trei ori au furat, din acelasi loc, cabluri, de sub Palatul Parlamentului. Cred ca aurolaci. Nici politistii nu au mers dupa ei mai departe. Constatam ca nu avem schema canalizarii, i-am cerut-o primarului pentru ca nu o aveam... Nu va spun ce inseamna repararea. Si politia, desi i-am sesizat, a refuzat sa mearga prin canal dupa ei, de frica. Si acum sa vedem de unde pana unde e canalul acela, sa il inchidem", a spus Opris, intr-o intalnire cu reprezentantii Asociatiei 21 Decembrie.

Intalnirea a avut ca scop clarificarea unor aspecte cuprinse in documentele referitoare la perioada 1 decembrie 1989 - 31 martie 1990 aflate in arhiva STS si ale caror fotocopii au fost ridicate de Ministerul Public de la STS, fiind cuprinse in dosarul privind Revolutia din Decembrie 1989 aflat la Parchet.