Creatorul de moda Razvan Ciobanu a intrat in vizorul procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), dupa ce ar fi cumparat mai multe doze de cocaina de la dealeri, informeaza Mediafax. Designerul a fost monitorizat de politisti sub acoperire, care urmareau o retea de traficanti de droguri in cluburile din Capitala si in hoteluri de lux.

Designerul a fost depistat in timp ce anchetatorii DIICOT ii urmareau pe membrii unei retele de traficanti de stupefiante din care ar face parte si Cristian Paraschiv, unul dintre participantii la show-ul TV "Rataciti in Panama", difuzat la Kanal D, transmite sursa citata. Potrivit acesteia, Cristian Paraschiv a fost arestat pentru trafic de droguri in octombrie 2009 si a recunoscut in fata anchetatorilor ca Razvan Ciobanu era unul dintre clientii sai.

Creatorul de moda ar fi cumparat cocaina de la unul dintre dealerii gruparii, Vasile Ciobanu, zis "Raj", dar si de la ofiterul Gheorghe Curelea, din cadrul Politiei Sectorului 4, arestat deja in acest dosar.