Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, pe mai multe sectoare de drum, din cauza lucrarilor de reabilitare care vor incepe de luni, 15 februarie, la Podul Lacul Tei si la Podul Bordei, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Primariei Capitalei.

Din cauza lucrarilor de reabilitare la Podul Lacul Tei, incepand cu data de 15 februarie 2010, ora 10,00, se instituie urmatoarele restricţii de circulaţie: vor incepe lucrarile la banda 1 de circulaţie (cea de langa trotuar) pe ambele sensuri de circulaţie. Circulaţia auto se va desfasura pe ambele sensuri pe cate o banda de circulaţie, respectiv pe banda 2. Aceasta restricţie se menţine 24 de ore din 24 si sapte zile din sapte, pana pe data de 15 aprilie 2010.

De asemenea, incepand cu data de 15 februarie 2010 ora 10,00 incep lucrari de reabilitare si la Podul Bordei, cu urmatoarele restricţii de circulaţie: vor incepe lucrarile la sensul de circulaţie dinspre B-dul Caramfil (Ambasada Chinei) spre B-dul Aviatorilor (Piaţa Charles de Gaulle). Circulaţia se va desfasura pe ambele sensuri pe cate o banda de circulaţie. Aceasta restricţie se menţine 24 de ore din 24 si sapte zile din sapte, pana la data de 15 aprilie 2010.

La ambele lucrari, zona de lucru va fi delimitata cu balize cu lumina galbena intermitenta (pe perioada nopţii) impreuna cu toate semnele de circulaţie necesare unei dirijari clare a circulaţiei auto.