Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu a declarat cu ocazia unui interviu acordat HotNews.ro ca Andrei Gheorghe si Dan Bittman "vor fi aici atata timp cat voi fi si eu". Intrebat daca nu crede ca toata controversa in jurul lui Andrei Gheorghe poate afecta imaginea Ministerului, Vladescu a raspuns: "In principiu si intr-o tara normala, nu. A fost un accident de circulatie normal". Vezi in articol declaratia lui Vladescu pentru HotNews.ro.

Rep: Nu credeti ca toata aceasta cotroversa creata in jurul consilierului dv. Andrei Gheorghe poate afecta imaginea ministerului?

Sebastian Vladescu: In principiu si intr-o tara normala, nu. A fost un accident de circulatie normal la fel cum intr-o tara normala faptul ca doi dintre consilierii mei au o imagine publica anterioara venirii in minister nu ar trebui sa creeze atata tam-tam. E un subiect care este mai mult interesant pentru dv, din punctul meu de vedere sunt doi oameni cu care lucrez bine, au o valoare adaugata pentru mine, sunt in cabinetul meu si vor fi aici atata timp cat sunt eu si cred ca finalmente vom dovedi ca este un avantaj pentru minister nu un dezavantaj.