O furtuna de zapada a lovit judetele Olt, Arges, Teleorman si Dambovita, anunta Realitatea TV. Autostrada Bucuresti-Pitesti si toate drumurile nationale au fost blocate in judetul Arges, iar un tren cu 40 de persoane este blocat de 4 ore la Costesti. Un autocar a fost blocat in localitatea Bradu, iar mai multe persoane au fost cazate in sediul primariei. In judetul Olt, 23 de drumuri judetene au fost inchise, iar mai multi oameni si-au abandonat masinile si au plecat sa caute cazare.

In Teleorman, un tren personal cu 28 de calatori este inzapezit intre localitatile Salcia si Turnu Magurele.

In Arges, un tren cu 40 de calatori a ramas blocat intre Falfani si Costesti. Prefectul de Arges, Gheorghe Davidescu, a declarat pentru Realitatea TV ca oamenii sunt blocati in trenul de langa Costesti de 4 ore si ca autoritatile au incercat sa deblocheze ruta, insa a fost imposibil din cauza viscolului. Acesta insa a spus ca toti calatorii sunt in siguranta, au hrana, apa si caldura si ca, daca viscolul se opreste, ruta va putea fi deblocata in decurs de 1-2 ore.

Alte doua trenuri au ramas blocate in judetul Olt - un tren cu 10 pasageri se afla intre Soparlita si Vladuleni, iar celalalt se afla in apropierea garii din Caracal. Purtatorul de cuvant al IPJ Olt a anuntat ca "se actioneaza in vederea tractarii trenurilor pentru a fi aduse in garile din Piatra Olt si Caracal. Cei 25 de pasageri vor fi gazduiti pana le reluarea cursei, in cele doua gari".

In plus, mai multe autovehicule, un autobuz, un microbuz si o ambulanta au ramas blocate pe 24 de drumuri judetene din Olt, iar patru localitati au ramas fara energie electrica. Patru drumuri judetene au fost inchise si in judetul Dambovita.