CFR Calatori intentioneaza sa introduca un serviciu de transport pe relatia Gara de Nord Bucuresti-Platforma Industriala Pipera, din nordul Capitalei, daca va exista cerere pentru acest traseu, a declarat, joi, directorul de marketing al companiei, Adrian Vlaicu, citat de Mediafax.

"In prezent facem o prima contactare a pietei sa vedem daca exista cerere. Daca va exista o reactie pozitiva, vom discuta fata in fata cu marii utilizatori ai platformei pentru a afla in ce statii doresc sa oprim si cat ar fi dispusi sa plateasca pentru un abonament. Urmeaza ca in functie de posibilitatile noastre, sa introducem serviciul in cursul anului viitor sau chiar mai devreme, daca discutiile se vor derula repede", a spus Vlaicu.

CFR Calatori a postat pe site-ul companiei un sondaj de opinie pentru a afla daca persoanele care calatoresc frecvent pe aceasta ruta considera oportuna introducerea serviciului.

Operatorul feroviar a introdus anul trecut trenuri pe ruta Gara de Nord-Gara de Est Obor, cu opriri in Pantelimon si la Complexul Dragonul Rosu, durata calatoriei fiind de aproximativ 40 de minute.