Mai multi cititori HotNews.ro ne-au semnalat ca drumurile din tara sunt deja pline de gropi, chiar si in zone unde in urma cu cateva luni s-au efectuat lucrari de reparatii. Un cititor care semneaza Alex scrie ca drumul catre Valcea, pe dealul Negru, in zona Dedulesti, are numeroase portiuni stricate: "N-ai ce sa mai ocolesti. Era noapte si era sa-mi rup rotile in gropi, nu era nici un indicator. Era in zona Moraresti sau Lintesti, undeva pe Dealul Negru".

  • Cititorii HotNews.ro sunt invitati sa indice cat mai precis zonele cu probleme de pe principalele sosele din tara. In baza  informatiilor trimise, Hotnews.ro va intocmi harta celor mai stricate drumuri din Romania, pentru a avea o imagine cat mai clara a situatiei drumurilor. 

Pe langa soselele din tara, si cele din Bucuresti au iesit prost din iarna. Mai multe bulevarde mari sunt deja pline de gropi. Cititorii HotNews.ro sunt invitati sa raporteze situatia din orasele lor. Cat de bune sunt drumurile din orasul tau?

Cititorii HotNews.ro sunt rugati sa precizeze daca in zonele cu drumuri stricate s-au efectuat recent lucrari de reparatii si, daca e posibil, numele firmelor care au executat asfaltarile in zonele afectate.