Senatorul PSD Catalin Voicu a parasit sediul DNA in jurul orei 14:30 refuzand sa precizeze pentru ce este anchetat. "Urmarirea penala e confidentiala. (...) Cred foarte mult in coincidente", a spus el, adaugand ca vrea sa se apere cu demnitate dar "nu in public".

"Am fost invitat astazi aici dar nu voi intra in detalii. Trebuie sa imi canalizez efortul pentru a ma apara, pentru a-mi apara demnitatea", a spus el, adaugand ca a fost ridicat "din fata casei, in fata vecinilor".

Intrebat daca acuzatiile care i se aduc au vreo legatura cu o presupusa tentativa de mituire a judecatorilor Curtii Constitutionale sau cu serviciile secrete, Voicu a precizat: "Nici vorba de asa ceva. (...) Nu au legatura cu serviciile de informatii sau cu alegerile", adaugand insa ca nu se apara "prin presa": "In spatiul public nu voi iesi cu detalii".

DNA nu se ocupa decat de infractiuni de coruptie, a declarat senatorul PSD care, la intrebarea daca ancheta are legatura cu calitatea sa de avocat sau de senator, a spus: "Si, si".

Intrebat cum comenteaza maniera in care a fost adus la sediul DNA, Catalin Voicu a afirmat: "Probabil nu au stiut ca am calitatea de senator. Mi-au fluturat o hartie" in fata ochilor.