Pasajul Lujerului din Bucuresti va fi inchis noaptea, intre orele 24.00 si 5.00, in cele aproximativ opt luni de lucrari demarate de catre Administratia Strazilor, transmite Mediafax. Incepand de luni, circulatia va fi restrictionata in timpul zilei, intre Bulevardul Timisoara si Crangasi, initial pe prima banda a unui sens si ulterior pe prima banda a ambelor sensuri.

Lucrarile de reabilitare la Pasajul Lujerului din Capitala vor incepe luni. In perioada 30 noiembrie - 4 ianuarie va fi restrictionata circulatia pe prima banda, pe un singur sens, iar din 5 ianuarie traficul va fi restrictionat pe prima banda a ambelor sensuri de circulatie.

Tramvaiul 41 va circula dupa programul normal, exceptand unele restrictii temporare pe timpul noptii si in week-end.

La Pasajul Lujerului se vor executa lucrari de reparatii si consolidare a structurii de rezistenta, peretii verticali ai pasajului vor fi placati, vor fi realizate o statie de pompare, o centrala de ventilatie si instalatia de ventilatie, iar sistemul de canalizare va fi refacut. In zona de suprafata vor fi amenajate spatii verzi, va fi adus mobilier urban si va fi reorganizata circulatia in zona intersectiei cu Bulevardul Iuliu Maniu. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 40 de milioane de lei (fara TVA).