Europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis in judecata pentru sechestrare de persoane, informeaza NewsIn. Este vorba de dosarul in care a fost arestat timp de doua saptamani pentru sechestrarea persoanelor care i-ar fi furat autoturismul Mercedes.

Alte 6 persoane au fost trimise in judecata alaturi de finantatorul Stelei.

Becali a fost eliberat din arest preventiv prin decizia Tribunalului Bucuresti din 16 aprilie, dar i-au fost impuse mai multe interdictii.

Becali a declarat, luni, la iesirea din Parchetul General, ca nu a fost de acord sa citeasca dosarul intocmit de procurori, scriind care sunt motivele pentru care refuza.

El a citit in fata presei o copie a documentului ramas la anchetatori, in care sustinea ca nu intelege sa ia act de materialul de urmarire penala intrucat, desi a facut plangere penala pentru modul in care a fost arestat, nu a primit nici un raspuns, acelasi lucru intamplandu-se si in cazul solicitarii de audiere a hotilor, dupa ce a inceput urmarirea penala pe numele sau si de confruntare cu acestia. In acelasi act europarlamentarul a povestit inca o data ce s-a intamplat dupa ce i-a fost furata masina.

Finantatorul Stelei a spus ca, daca va fi trimis in judecata, va citi aceasta hartie si in Parlamentul European, pentru a vedea toata lumea ce se intampla in Romania.