3,5 lei la pornire, 3,5 lei pe kilometru si 35 de lei pentru ora de stationare - sunt tarifele maxime pentru serviciile de taxi stabilite de Aeroportul International Henri Coanda. Reprezentantii aeroportului urmeaza sa organizeze noua licitatie pentru atribuirea permiselor de acces auto pentru firmele de taxi in perimetrul aeroportului. Marti, ei anuntau ca, incepand de miercuri, taxiurile nu mai au acces in parcarile aeroportului si este interzisa orice practica de abordare si preluare a clientilor in perimetrul aeroportuar.

La licitatie vor putea participa toti transportatorii autorizati, detinatori ai autorizatiilor taxi valabile, eliberate de localitatea de autorizare in care este situat aeroportul, precum si din zonele limitrofe, potrivit reprezentantilor Aeroportului Henri Coanda, citati de NewsIn.

Perioada de depunere a dosarelor de participare la licitatie este 5 octombrie - 9 octombrie inclusiv. Deschiderea dosarelor de participare la licitatie se va face de catre comisia de evaluare la data de 12 octombrie, ora 10:00, la sediul aeroportului - Administratie Aeroport.