Politia rutiera i-a suspendat carnetul de sofer lui Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, dupa ce acesta a fost prins duminica, in sectorul 1 din Capitala, conducand cu 141 de kilometri/ora, intr-o zona unde limita de viteza este de 50 km/h.

"Andrei Nastase a a fost oprit de politisti duminica, 16 august, in jurul orelor 16:00, pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti, intrucat conducea cu viteza foarte mare. Politistii au constatat ca acesta mergea cu 141 de km/h, astfel ca l-au amendat si i-au suspendat permisul de conducere", a declarat pentru HotNews.ro purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, desi Andrei Nastase a spus ca nu are obiectiuni, cand i-a fost incheiat procesul-verbal de constatare a contraventiei, tanarul a facut contestatie la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti. Termenul de judecare a contestatiei a fost stabilit pentru luna noiembrie, precizeaza sursa citata.

In cazul soferilor cu permisul auto retinut, se poate elibera, de catre procuror sau judecator, o prelungire a dreptului de circulatie, pana la hotararea instantei de judecata investita cu solutionarea cauzei, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.