Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat sambata, la Bechet, ca la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale s-ar putea face angajari in perioada urmatoare, pentru ca "nu pot fi gestionate" toate santierele de lucrari cu un numar mic de personal.

Angajarile, a spus ministrul, vor avea loc pe masura ce se deruleaza lucrarile de drumuri din portofoliul companiei. De asemenea, recrutarile nu se vor face neaparat in Bucuresti, ci in zonele in care se deruleaza lucrarile respective.

Radu Berceanu a abordat si subiectul reorganizarii structurilor din subordine, cum ar fi unificarea aeroporturilor Bucuresti-Otopeni si Bucuresti-Baneasa sau a aeroporturilor Timisoara si Arad.

Compania ce ar rezulta in urma comasarii aeroporturilor din Bucuresti va avea cu totul alta activitate, a spus Berceanu. Unificarea aeroporturilor Timisoara si Arad - intr-o companie ce se va numi Aeroporturile Banat - este necesara, intrucat cele doua sunt foarte apropiate unul de celalalt si se afla intr-o situatie de concurenta ineficienta.