Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, nu va da afara niciun salariat din institutia pe care o conduce. Dimpotriva, edilul Constantei a anuntat miercuri ca vrea sa mai angajeze cativa oameni, care sa se ocupe de cluburi destinate persoanelor cu handicap si pensionarilor.

"Am constituit bugetul in asa fel incat nu am probleme cu banii. Eu nu am de ce sa-mi trimit angajatii din Primarie acasa, ba mai mult, va spun ca am lipsa de angajati, ca trebuie sa mai deschid doua cluburi pentru persoane cu handicap si unul de batrani si nu pot sa angajez oameni pentru ca nu ma lasa Boc si Basescu, mai exact, ca Boc e Basescu", a declarat miercuri Radu Mazare, citat de Mediafax.

Primarul din Constanta se declara nemultumit de ceea ce se intampla in tara, unde autoritatile "vor sa-i trimita acasa pe functionari, sa nu-i mai plateasca". "Sunt numai scandaluri si anchete si tara nu merge, iar oamenilor le e foame", a incheiat Radu Mazare.

Declaratia lui Radu Mazare vine la o zi dupa ce ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a anuntat ca vor fi concedieri in aparatul public local, care este supradimensionat si ca absolut toti salariatii din sistemul public vor avea zece zile neplatite pana la finalul anului 2009. In plus, miercuri, ministrii guvernului Boc au anuntat comasari de agentii si restructurari fara precedent. Totalul disponibilizarilor anuntate depaseste 14.000.