Mircea Geoana: "Pana marti, Andronescu trebuie sa gaseasca o solutie ca studentii Universitatii Spiru Haret sa nu sufere"

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Luni, 20 iulie 2009, 0:23 Actualitate | Esenţial


Mircea Geoana a declarat duminica seara, la iesirea de la sedinta de conducere a PSD, ca ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a primit misiunea sa rezolve situatia Universitatii Spiru Haret pana marti astfel incat studentii "sa nu sufere". Acesta a mentionat ca acestia nu trebuie sa mai dea exemene suplimentare, in timp ce Ecaterina Andronescu a declarat ca nu se pune problema asa.

"Decizia noastra este de a face ca studentii care, de buna credinta, au intrat in aceasta forma de invatamant sa nu sufere si doamna ministru Andronescu a primit din partea conducerii partidului sarcina sa rezolve pana marti acest lucru. In al doilea rand, dorim sa se afle adevarul pana la capat cu privire la modul in care s-au organizat aceste operatiuni, inclusiv modul in care, prin complicitate vinovata, ministri ai Educatiei, de la domnul Miclea la domnul Hardau, la domnul Adomnitei au tolerat cresterea acestui cancer", a afirmat Geoana.

Geoana a specificat ca trebuie o solutie in care absolventii Universitatii Spiru Haret nu trebuie sa mai dea examene suplimentare, iar cand a fost confruntat cu declaratia Ecaterinei Andronescu in care aceasta spunea ca nu se gandeste la asa ceva, presedintele PSD a raspuns: "Se gandeste!".

La iesirea de la sedinta, Ecaterina Andronescu a declarat ca nu s-a pus problema schimbarii sale din functie. Cat priveste posibilitatea ca studentii sa nu dea un alt examen, Andronescu a considerat ca nu s-a discutat problema sub acest aspect in sedinta PSD.

"Nu s-a pus problema sa nu dea niciun alt examen, s-a pus problema sa gasim o solutie care sa-i afecteze cat mai putin cu putinta pe ei, pentru ca, intr-adevar, ei sunt cei pacaliti", a afirmat ministrul, precizand ca a gasit o solutie, dar mai cauta si altele.

Ministrul Educatiei a declarat, joi, ca absolventii programelor de studii neautorizate din cadrul Universitatii Spiru Haret vor putea sa isi valideze diplomele intr-o perioada de 5 ani, daca promoveaza un examen de validare sustinut la o alta institutie de invatamant superior, costurile acestui examen urmand sa fie suportate de Universitatea Spiru Haret din taxele incasate de la studentii in cauza.


Citeste mai multe despre   


2945 vizualizari

 • +4 (8 voturi)    
  Prozac si lecitina (Luni, 20 iulie 2009, 1:00)

  Ionel Dinamita [utilizator]

  "ministri ai Educatiei, de la domnul Miclea la domnul Hardau..."? Heil seektear, Mircea Geoana (prietenii stiu sa citeasca fonetic). Universitatea SH exista din deceniul trecut iar unele specializari - dintre cele autorizate provizoriu - nu si-au mai depus dosarul de evaluare periodica din '99 - 2000! Cine a fost la guvernare inainte de 2004? Sunt dezgustat de PD-L ca de oricare alt partid dar in cazul asta amnezia lui Geoana e vecina cu nesimtirea. Alti ministri la Educatie n-au existat inainte de Miclea si Hardau? Nu mai mizati, domnilor politicieni, pe faptul ca la unii romani prevaleaza memoria de scurta durata. S-ar putea sa-i enervati tocmai pe aceia care au memorie buna iar enervarea sa fie atat de mare incat respectivii sa se duca la vot!
  • -2 (6 voturi)    
   programul sec geoana (Luni, 20 iulie 2009, 2:30)

   ethan [anonim] i-a raspuns lui Ionel Dinamita

   siop cadru: urmeaza - dabule(o)nizarea si vanghelizarea romaniei!
   • -2 (6 voturi)    
    "pe sleau :cine a furat ramane cu furatul (Luni, 20 iulie 2009, 8:40)

    Eneas [anonim] i-a raspuns lui ethan

    ..dar de acum inainte mai vedem!"
    din Ideile Ciuce ale lui Geoana !
  • +1 (3 voturi)    
   evident! (Luni, 20 iulie 2009, 10:28)

   f [anonim] i-a raspuns lui Ionel Dinamita

   pai jumate din PSD are facultatea facuta la USH.
   • -1 (1 vot)    
    Adevarat ! (Luni, 20 iulie 2009, 11:25)

    Nicu [anonim] i-a raspuns lui f

    Fabrica de diplome "SH", se aseamana cu facultatile muncitoresti din anii 50. Sub o alta forma, mai agresiva.
 • +3 (7 voturi)    
  Chiar nimeni nu vede evidentul ? (Luni, 20 iulie 2009, 1:26)

  Addy [utilizator]

  Citez din Ecaterina Andronescu : " ... nimeni nu este mai presus de lege, sa initiem o lege si sa intre total in ilegalitate, adica sa nu mai fie acreditata. Adica o lege care sa insemne pana la urma trimiterea spre desfiintare"

  Sunteti in regula cu afirmatia "sa initiem o lege si sa intre total in ilegalitate,"? Stupoare putin zis.
  Mai este acesta un stat de drept ?

  PS:
  Chiar ne crede d-na Andronescu asa de tampiti incat sa nu vedem care-i de fapt fondul problemei :
  http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/859873/Inscrierea-la-facultate-prelungita-cu-trei-zile/
  ?
 • 0 (8 voturi)    
  Festina lente, domnule Geoana! (Luni, 20 iulie 2009, 4:25)

  hotnewsfil [utilizator]

  Este indiscutabil ca cei ce au condus si conduc universitatea Spiru Haret sunt profund vinovati ca au organizat cursuri la facultati care nu erau acreditate, inducandu-i astfel in eroare atat pe sudenti cat si pe profesorii neavizati asupra acestei grave incalcari a legilor.
  Geoana nu mentioneaza vinovatia acestora, nu ii condamna ferm, avand, probabil, de protejat apropiati ai sai si ai PSD. Ocolindu-i pe vinovati, Geoana sare direct la gatul fostilor ministri Miclea, Hardau, Adomnitei (altii decat cei din PSD), facandu-i "vinovati de complicitate si de tolerarea cresterii acestui cancer".
  Cum se zice in popor, geoana face pe mortul in papusoi.
  Ca sa nu piarda PSD voturi, la toamna, Geona-atotputernicul-peste-legi-si-peste -tara, face actul de generozitate de a face abstractie de interesul viitor al tarii de a se baza pe specialisti bine pregatiti, ca sa nu mai fim printre ultimii in Europa, si in aceasta privinta. Generosul Geoana decide ca studentii nu trebue sa fie atinsi nici cu o floare, sa fie considerati apti pentru excelenta in activitatea lor viitoare. Ce conteza, acolo, cateva sute de mii de nevalidati.
  In primul rand, Geoana ar trebui "sa faca ciocul mic", sa lase guvernul sa ia o decizie in aceasta privinta, oricat l-ar arde vapaia dorintei de a ajunge presedinte.
  Este in interesul tarii ca :
  Ministerul Invatamantului sa faca o verificare extrem de serioasa a calitatii invatamantului la facultatile implicate, atat in privinta programelor si a calitatii corpului profesoral, cat, mai ales, asupra nivelului de pregatire al studentilor aflati in curs precum si al celor absolventi.. Controlul nu trebue sa se faca in graba, sa nu existe nici o presiune a politicienilor iresponsabili care vor sa nu piarda voturi;
  Pana la terminarea verificarii, care sa fie prezentata si in guvern si in parlament, valabilitatea diplomelor emise sa fie suspendata, studentii in curs sa fie avertizati asupra situatiei incerte in care se afla.
 • +1 (9 voturi)    
  Festina lente, domnule Geoana! (Luni, 20 iulie 2009, 4:55)

  hotnewsfil [utilizator]

  URMARE
  Oricum, organele judiciare, la sesizarea Ministerului Invatamantului, sau, se impune, si din proprie initiativa, trbue sa ii pedepseasca pe vinovati pentru tulburarea enorma pe care au provocat-o, astfel incat sa fie descurajati si alti fabricanti de diplome sa comita asemenea acte criminale, la adresa celor afectati direct si la adresa intregii tari.
  Studentii implicati (absolventi sau in curs) sa fie asigurati ca situatiase va rezolva in favoarea celor ce vor dovedi, cu inca putina munca si cu multe emotii, ca sunt pregatiti pentru "a intra in productie", la nivelul facultatilor acreditate. Examinarea sa fie facuta intr-un program de urgenta, la facultatile acreditate.
  Plata intregului "deranj" sa fie suportata de Universitatea Spiru Haret.
  Studentii afectati de nerozia fabricantilor de diplome (avizi de bani multi, cat mai multi), sa ii dea in judecata pe cei din conducerea universitatii, daca ei, studentii, nu au fost preveniti ca facultatile respective erau neacreditate, si sa ceara daune precum si pedepsirea vinovatilor.
  Vor fi presiuni extrem de mari asupra doamnei Ecaterina Andronescu (sa speram ca va fi cum o stim, lucida si morala), asupra guvernului si asupra celor ce nu fac parte dintre "322" si dintre sefii si suporterii omnipotenti, ai acestora.
  Ma mir ca Geoana n-a descoperit inca :Basescu e de vina !
  • +5 (5 voturi)    
   Festina mai repede k e nasol! (Luni, 20 iulie 2009, 9:29)

   maria [anonim] i-a raspuns lui hotnewsfil

   sunt de acord cu tine! iar cat dureaza suspendarea diplomelor judecatorilor, cei ajunsi in puscarie sa fie eliberati pentru ca judecatorul nu avea diploma valabila!

   ce spui? la un gest asa maret, le dai adresa ta? cu siguranta vor dori sa iti multumeasca personal cei care au talharit si furat :)
 • -3 (7 voturi)    
  A DREACULUI LEPRA OLTENEASCA (Luni, 20 iulie 2009, 6:12)

  Lorenzo Monkson [anonim]

  nu care cumva sa sufere "studentii" de la spiru haret. jegul dracului, imi pare bine ca m-am carat din romania!!!!! din cauza unor prostalai ca mirciulica pampalaul am ajuns sa nu se recunoasca doctorate din romania!!!! si cine e de vina? basescuuuuuuuuuuuuuu! eternul rau!!!!!!!!!!!
  bai lepre rosii sa va ia draq pe toti pacalicilor!!!! de ce antena 1, tonomatul lui felix nu manca c..ca si despre spiru haret, numai despre basescu?
  stai voi acolo, faceti voi matul ciorap sa va fie vou abine ca eu sint bine aici peste garla si mi-e sila sa ma gandesc numai sa vin in romania!!!!
  huooooooooooooooooooo....la oaseeeeeeee
  • +3 (5 voturi)    
   parol (Luni, 20 iulie 2009, 9:31)

   goe [anonim] i-a raspuns lui Lorenzo Monkson

   Doctorate din Romania nu se recunosc pentru ca 90% din ele nu valoreaza nici cat hartia pe care sunt tiparite, si nu numai de la universitati de 2 bani ci si de la cele "bune". Cu putina vointa si ceva bani (nu multi) orice nulitate poate sa-si ia titlul de doctor in Romania. Cei de afara stiu si ei asta.
   • 0 (0 voturi)    
    Va inselati (Luni, 20 iulie 2009, 18:35)

    doina [anonim] i-a raspuns lui goe

    In domeniile tehnice, matematica, fizica, chimie, acolo unde se studiaza o problematica universala, diplomele romanesti de doctor sunt recunoscute.
    Acest lucru il cunosc toti cei ce au doctorate in Romania, si au avut sau au posturi in alte tari.
    Personal am fost Directeur de Recherche la CNRS, adica Centre Nationald e Recehrche Scientifique, in Franta si am doctorat in Romania. Cazul meu nu este nici pe departe o ecxceptie.
 • 0 (8 voturi)    
  era de asteptat (Luni, 20 iulie 2009, 6:37)

  mihai [anonim]

  cine putea sprijini impostura ? vanghelie si geoana era de asteptat , votati cu creieru nu cu burta de mici si bere!
 • 0 (8 voturi)    
  Mirciulica (Luni, 20 iulie 2009, 7:44)

  Un roman anonim [anonim]

  Ca de obicei Mirciulica stiti d-voastra cum trebuie sa-si fasca norma la cuvinte rostite. Cand doamna ministru Andronescu ( acum s-a reabilitat in ochii mei in cea mai mare parte de asocierea cu Marean care este) si-a amintit ca totusi este profesor universitar si impune o masura necesara pentru decenta invatatmantului superior romanesc, toata conducerea pdsr-ului ii sare in cap, probabil la ordinul sponsorilor si clientilor politoci titari la Spiru. O dvada in plus cine sunt pedeseristii. Am o propunere. Demiteti-o si numiti ministru pe fostul garant Marean stapanul almanahelor. Macar sa stim o treaba.
  • +1 (3 voturi)    
   Pazea! (Luni, 20 iulie 2009, 10:33)

   Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui Un roman anonim

   Au aparut pedeseristii pe forum si dau minusuri la tori cei care il ataca pe "putul gandirii" Geoana si pe doctul sau finatator Vanghelie. dati minusuri baieti ca atat va mai ramas. Se vede calr cine promiveaza impostura in invatamantul romanesc. Si in final un indemn electoral "votai bine! Nu votai partidul lui Vanghelie!" Macar sa veti pentru ce da minusuri.
   • -1 (1 vot)    
    @un roman anonim (pazea) (Luni, 20 iulie 2009, 11:14)

    CA SA FIM CORECTI [anonim] i-a raspuns lui Un roman anonim

    corecta remarca dar necesita completare (citat adaptat) : "votai bine! Nu votai partidul lui ...!" Basescu!
    • +1 (1 vot)    
     De ce falsifici mesajul? (Luni, 20 iulie 2009, 11:49)

     Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui CA SA FIM CORECTI

     Basescu nu are nici un amestec in problema asta. Cand e Basescu vinovat ma pronunt si asupra lui. Dar daca ai locui in sectorul V adica 5 si ai fi de buna credinta ai fi de acord cu mine. Sau oi fi vreun pomanagiu de prin prelungirea Ferentari care pentru un mic si o bere voteaza si un caine imbract in rosu pe care scrie in mod abuziv PSD ( partid care nu mai exista de la tradarea lui Athanasiu). Intai trebuie sa eliminam cleptocomunistii (am scris corect clepto de la furt)si demagogii penali populisti si anlfabeti pedesristi apoi ne vom socoti noi si cu PDL-ul.
 • 0 (8 voturi)    
  KATI (Luni, 20 iulie 2009, 7:54)

  codrea [anonim]

  Tocmai cand s-a gandit si Abramburica sa faca singurul lucru bun din cariera ei de Ministru, s-a trezit D-l Geoana sa ne aduca aminte de porecla D-lui.
 • 0 (8 voturi)    
  Ptiu drace! (Luni, 20 iulie 2009, 8:07)

  Gheorghe [anonim]

  Decat sa fiu ministru si sa dau mereu socoteala unora ca Geoana sau Vanghelie pentru orice decizie luata sau intentia de a trage un part, mai bine lipsa! Doamna Andronescu ar castiga enorm (politic) daca, in situatia nerenuntarii de catre acesti demoni de partid la pretentiile lor, si-ar da demisia din functie si din partidul comunistilor vopsiti. Acum ar fi momentul potrivit ca justitia prin mecanismele sale sa intervina energic pentru ca nu mai e vorba nici de Nastase nici de Michi-spaga nici de Coposu nici de. . . !
 • -1 (9 voturi)    
  GEOANA SI SPIRU HARET (Luni, 20 iulie 2009, 8:16)

  ELECTORUL [anonim]

  Insultand, ca si asa-zisa universitate, numele lui Spiru Haret dl. Geoana arata peste ce tip de cetateni doreste sa fie presedinte : titularii de diplome universitare fraudate, licentiatii in incompetenta! Decat asa, mai bine cateva zeci de mii de voturi lipsa sau si mai bine, cateva milioane.
 • -1 (7 voturi)    
  PSD si USH (Luni, 20 iulie 2009, 8:35)

  Pamfil Seicaru [anonim]

  Domnule Geoana, singura solutie corecta este sa se respecte Legea de functionare a Universitatilor particulare si nu sa se acopere post factum ilegalitatile!! Doamna Andronescu asta cere, spre cinstea ei! Chiar dvs. spuneati altadata, din oportunism, ca Romania trebuie sa fie un STAT DE DREPT!!
  Declaratiile dvs. de acum si pozitia PSD in problema USH va descalifica in fata tuturor romanilor. Pierdeti electorat, in loc sa castigati pentru ca va situati de partea celor care incalca grosolan legile tarii si aduc grave daune invatamantului superior romanesc! Ar fi trebuit sa dezaprobati ferm asemenea prctici ca cele de la USH si sa o sprijiniti fara echivoc pe D-na Andronescu. Dar practicati o politica de conjunctura, care este in defavoarea partidului.
 • -1 (7 voturi)    
  PSD=ordine! (Luni, 20 iulie 2009, 8:39)

  Craioveanul [anonim]

  Acesti PSD-isti sunt de fapt continuatorii vechiului PCR.
  O ilegalitate nu poate fi ,,spalata,, politic intr-o societate normala, intr-o dictatura da!
  Geoana prin educatia primita acasa nu poate intelege aceste lucruri simple.
 • 0 (8 voturi)    
  este clar (Luni, 20 iulie 2009, 8:51)

  Bogdan [anonim]

  ca Spiru Haret facea universitari si doctori pe banda din clanul PSD-ist.Faptul ca la particulara doar banii conteaza e clar de multa vreme, dar prostanacul nu stie amanunte d'astea...
 • 0 (8 voturi)    
  De ce sa nu sufere? (Luni, 20 iulie 2009, 9:13)

  nano2k [utilizator]

  Si eu, tot de buna credinta, am investit 10.000 de EUR pe bursa si am pierdut cea mai mare parte din ei. Va dati seama ca sufar din aceasta pricina, nu?

  Daca eu am fost un fraier si sufar acuma, altii care au fost fraieri de ce sa nu sufere?

  Ce zice Geoana nici macar nu este o decizie de stanga, este pur si simplu furt intelectual. Lasa-i pe prostii care au refuzat diplomele nelegale sa inghita in sec ca au fost fraieri. Ca de obicei, in Romania pici de fraier daca esti corect. E inca o dovada ca aceasta stare de fapt e indusa "de sus", iar romanul nu are altceva de facut decat sa se adapteze.
 • -2 (6 voturi)    
  studii superioare (Luni, 20 iulie 2009, 9:23)

  studii superioare [anonim]

  Cred ca marea majoritate a sefilor de prin aparatul de stat au studiile potrivite postului facute in acest mod ! Acest sistem a fost cel mai facil pentru ocuparea punctelor cheie de catre anumiti oameni. Auzi " sa nu sufere" ... no comment ... chiar suntem prosti ca suportam toate astea
 • -1 (7 voturi)    
  n-am inteles (Luni, 20 iulie 2009, 9:39)

  goe [anonim]

  Cum adica sa rezolve ministrul problema? A cui e problema, a ministrului sau a universitatii? Deja nu mi se mai pare amuzanta imbecilitatea acestui personaj. Ar trebui sa se dea un examen ca sa poti candida la presedintie, prostanacul sigur ar pica.
 • +5 (5 voturi)    
  Iocrizie (Luni, 20 iulie 2009, 9:44)

  Miky [anonim]

  Multa lume o "lauda" pe d-na ministru "ce curajoasa este" ca a luat aceste masuri impotriva universitatii Spiru Haret.
  Dar toti acesti oameni uita ca d-na Andronescu a fost ministru si in anii trecuti.
  De ce nu a luat atunci aceste masuri si a lasat sa se ajunga la situatia asta?
  Este vinovata de situatia Sipru Haret impreuna cu toti ministrii care i-au urmat si impreuna cu toate autoritatile
  statului care trebuiau sa reglementeze invatamantul.
  Licentiatii anilor trecuti nu au nici o vina.
  Madam Andronescu este o ipocrita.
  • +1 (1 vot)    
   Asa (Luni, 20 iulie 2009, 18:25)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui Miky

   Si daca este vinovata de aceasta situatie e o problema ca incearca sa o dreaga?

   Adica daca mergem pe logica ta inseamna ca daca ai facut o greseala nu mai ai dreptul sa o indrepti.

   Esti sigur ca asa trebuie sa fie?
  • +1 (1 vot)    
   mai bine mai tarziu decat niciodata (Luni, 20 iulie 2009, 18:38)

   goe [anonim] i-a raspuns lui Miky

   Ce vroiai, sa functioneze ilegal la nesfarsit?
  • +1 (1 vot)    
   Cei de la SP au marit cifrele (Luni, 20 iulie 2009, 18:45)

   Doina [anonim] i-a raspuns lui Miky

   Cei de la SP au marit cifrele in ultimii ani, si au primit bani si pt studenti la specialitati neacreditate, intr-o forma de invatamant superficiala= la distanta. Aceste lucruri s-au petrecut in ultimii ani, si de la mici greseli, ei au trecut la enormitati, adica cifre de scolarizare mamut.
   LAcomia lor a fost din ce in ce mai mare. Dna Andronescu are avantajul ca este o buna tehniciana, si tocmai pt ca este la al doilea mandat de ministru, cunoaste cum a lasat lucrurile si cum le-a regasit- adica nereguli mult amplificate.
 • +4 (4 voturi)    
  Ipocrizie (Luni, 20 iulie 2009, 9:45)

  Miky [anonim]

  Sa nu mai aud de domnul Miclea. Acest domn a fost ministru si sub mandatul sau s-au intamplat lucrurile astea.
  De ce nu a luat masuri atunci? Este un ipocrit cine il sustine pe acest individ fara scrupule care a girat toata situatia?
  Chiar nu avem oameni integrii in tara asta?
  In decembrie 1989 au murit niste tineri pentru ca sa ajungem in situatia asta.
  Pe cadaverelor lor s-au catarat niste lichele si lepre precum madam Andronescu, domnul Micle domnul Hadar!
  Rusine sa va fie se intorc mortii din decembrie 1989 in mormant!
 • -1 (7 voturi)    
  dl geoana si USH (Luni, 20 iulie 2009, 9:54)

  cristian [anonim]

  Cei care au urmarit mai atent fenomenul au observat un lucru interesant. Cea mai mare parte a absolventilor de Spiru Haret sant angajati
  la stat. Putinii care au ajuns in sectorul privat lucreaza in firme care paraziteaza bugetul statului. Pozitia exprimata de dl Geoana chiar daca pentru unii este socanta, nu este decat produsul logic al unui partid care a promovat populismul cel mai gretos, coruptia fara limite si prostia agresiva. Intelectuali garantati Vanghelie!
 • +1 (3 voturi)    
  analogie (Luni, 20 iulie 2009, 10:11)

  gogu [anonim]

  O analogie imi vine acum in minte: persoanele care cumpara masini furate, fericite ca le iau mai ieftin si fara sa stie provenienta. Intr-o buna zi, politia le da de urma si evident sunt confiscate. Cumparatorii raman cu banii dati... trebuiau sa fie mai atenti la ce au cumparat, nu? La fel si cu diplomele de la USH. Acestea au devenit peste noapte "ilegale"... si de vina nu e organul care a identificat problema (politia in exemplul de mai sus) si cel care a vandut produsul... adica conducerea USH. Sunt sigur ca absolventii acestor specialitati au fost mai mult decat fericiti sa ia o diploma fara prea multa bataie de cap... it's payback time.
 • 0 (2 voturi)    
  Riscurile se platesc (Luni, 20 iulie 2009, 10:44)

  Un roman anonim [anonim]

  Cine s-a inscris la o facultate neacreditata si-a asumat riscul de a nu avea o diploma recunoscuta. Erau destule posibilitai de a nu risca, incepand cu invatatul corespunzator care sa permita accesul la locurile subventionate. Iar locuri cu taxa sunt si la universitaile de stat. Dar cine vrea sa treca prin facultate ca "gasca prin apa" alege o astfel de cale. Nimeni nu e reponsabil pentru gresala lor. Sa cera banii inapoi de la organizatorii cursurilor neacrediate si sa demonstreze ca sunt capabili sa aiba o diploma prin examene cinstite si nu prin masuri demagogice politicianiste propuse de pdsr-ul lui Mirciulica si vanghelie. Probabil ca acest partid e principalul beneficiar al voturilor acestor impostori, altfel nu se explica de ce esingurul care a sarit in apararea lor. Acum baieti hai cu minusurile. Adevarul deranjaza.
 • 0 (2 voturi)    
  Pe dl Gioana l-a prostit caldura si mai rau (Luni, 20 iulie 2009, 11:39)

  GO [anonim]

  USH, "Cantemir" sunt "bune" pt a produce incompetenti cu diplome si pretentii. Dl Goiana e din nou caraghios, aparand o cauza pierduta. Eu zic sa faci o facultate serioasa, daca poti, si nu sa obti o diploma si dupa aia sa te ocupi de altceva. Ma refer si la politicieni. Pe CV au o specializare dar in realitate se ocupa de cu totul altceva sub pretextul ca sunt buni manageri. Prof de sport, manager la rafinarie, sociolog sef la CET etc. pe criterii politice, ministrii....
  Sa fie acolo o "diploma".
 • +2 (2 voturi)    
  pana marti (Luni, 20 iulie 2009, 13:16)

  cititor [anonim]

  Pana marti Mircea Geoana ar trebui sa de un test de IQ sa vedem daca are un nivel minim sau mult sub acesta, caci dupa cum se comporta pare ca ar fi sub minim. Asta ar trebui sa faca sa ne lamurim odata pentru totdeauna, nu de alta dar uni ar dori sa il voteze si ar trebui ca acestia sa stie pe cine voteaza.
 • 0 (0 voturi)    
  Pai de ce sa sufere studentii ? (Marţi, 21 iulie 2009, 10:13)

  gogu [anonim]

  de ce sa sufere, ca doar cand au dat examen au stiut ca facultatea nu e acreditata... campanie electorala ieftina cu care ne-am obisnuit de 20 de ani incoace.


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version