Din ce in ce mai multe femei viseaza la trupul perfect si sunt dispuse la orice pentru a-l obtine. Mare atentie! Curele de slabire rapide si pastilele de slabit, care in mod normal ar trebui sa va modeleze corpul, va pot trimite la spital.

Multe femei ar fi in stare sa faca totul pentru un corp perfect. Cele mai multe apeleaza la metoda rapida si radicala: pastilele de slabit. Iar cele mai multe oferte le gasiti pe internet.

Aici va asteapta insa multe capcane. Una dintre ele este pastila chinezeasca, retrasa de curand de pe piata pentru ca avea in componenta amfetamina.

In loc sa va alegeti cure de slabire drastice sau pastile de slabit extrem de periculoase, puteti alege cu incredere sportul, practicat oriunde si ori de cate ori se poate, insotit neparat si de o dieta echilibrata.

Daca aceasta solutie simpla nu va convinge, atunci cu siguranta o va face situatia limita prin care a trecut una dintre miile de femei care s-a luptat pentru trupul perfect.

Veti afla povestea ei, in seara aceasta, la FOCUS, ora 18,00, in Campania Prima TV Stop indiferentei! Sanatatea, in coma