In plin centru al Capitalei, pasagerii a doua masini 4x4 au imobilizat un cetatean, i-au legat mainile la spate, l-au batut si l-au bagat intr-una dintre masini, dupa care au plecat linistiti. Totul in timp ce o femeie se chinuia sa explice incidentul politistilor, care au reusit sa ajunga la locul faptei la circa cinci minute dupa plecarea agresorilor.

Iata mai jos povestea postata pe forumul HotNews:

"Eram in parcul din spatele Casei de pensii de la intersectia Posta Vitan, cu cele doi baieti ai mei, ambii mai mici de 5 ani. Este un parculet cochet, situat intre blocuri.

La un moment dat, in jurul orei 20,00, au inceput sa se auda ragnete, iar toata lumea a fugit din parc inspre strada Foisorului.

Acolo, in spatele unui bloc, intr-o parcare, erau oprite doua masini 4x4, dintre care una era un Audi cu numarul B 49 KSI, iar un grup de cinci-sase tigani bateau un individ cazut la pamant, caruia ii legasera mainile la spate.

Individul era ori negru, ori tot tigan, nu mi-am dat seama din cauza intunericului.

L-am rugat pe un taximetrist care trecea chiar prin dreptul iesirii sa blocheze strada, dar mi-a raspuns: "Nu ma bag eu dom'le in de'astea!, si a plecat grabit.

Intre timp, o doamna suna la politie, care se pare ca a simtit nevoia sa se informeze detaliat despre incident, in loc sa intervina imediat.

Femeia tot dadea explicatii despre loc, le-a spus numarul ambelor masini, iar din raspunsurile ei am inteles ca era intrebata despre locatie, ce se intampla, ce fac agresorii si cu cine se lupta.

Convorbirea a durat peste cinci minute, timp suficient pentru ca agresorii sa-l bage pe cetateanul atacat in masina din spate si sa plece linistiti, fara demaraj in tromba.

La cinci minute dupa plecarea acestora a aparut si politia, dar la locul incidentului ramasese doar femeia care daduse telefon.

Mi-a fost frica pentru viata copiilor mei, parcul era plin de barbati care nu au facut nimic

Mi s-a parut ciudat ca taximestrul nu a vrut sa intervina, desi la un simplu apel pe statie ar fi putut chema acolo 20 de masini.

M-am simtit ca in jungla, ziua in amiaza mare, intr-un parc de copii...asta e un spectacol pentru copii? Sunt convins ca nici ala nu era usa de biserica, dar tupeul agresorilor si relaxarea lor m-a speriat. Lumea era adunata ca la urs si ei pareau foarte relaxati.

Cum comentati? V-ati confruntat cu situatii asemenatoare? Ce trebuie sa faca politia? Asteptam reactiile dumneavoastra aici.