Ce au in comun Elena Udrea si Sorana Carstea? Am aflat vineri, chiar de la ministrul Turismului: "Ma simt deja o mare tenismena, un talent in devenire. O sa ma duc in locul Soranei Carstea la Roland Garros, daca a plecat ea", a afirmat, glumind, Elena Udrea, dupa ce a jucat vineri, la Paris, o partida de tenis demonstrativ cu Ilie Nastase, potrivit Mediafax.

Partida de tenis a durat circa 10 minute, insa ministrul Turismului a spus ca a rezistat, din punct de vedere fizicm mai mult decat s-ar fi asteptat.

  • Clipul de promovare externa a turismului romanesc, lansat la Paris

Clipul de promovare turistica externa a Romaniei a fost lansat, vineri, la Paris. In jurul pranzului, spotul a rulat in premiera, pe un ecran uriaş, amplasat in piata Primariei din Paris, unde va fi difuzat pe parcursul intregii zile de vineri. La eveniment au participat ministrul Turismului, Elena Udrea, fostii sportivi Ilie Nastase şi Nadia Comaneci si a reprezentanti ai Primariei Paris si ai Federatiei Franceze de Tenis.

Ministerul Turismului a inchiriat pentru intrega zi piata din fata Primariei Paris, unde vor avea loc spectacole cu ansambluri traditionale romanesti si unde este amenajat un teren de tenis, pe care vor juca un meci demonstrativ Ilie Nastase si Peter McNamara.

Noul spot de promovare va fi difuzat pana la sfarşitul acestui an pe doua mari canale tv internationale, unul de sport si celalalt de stiri, ministerul aflandu-se in prezent in proces de selectie a acestora.

Elena Udrea a declarat pentru Mediafax ca evenimentele organizate la Paris, care marcheaza debutul campaniei externe de promovare a Romaniei, au costat ministerul 88.000 de euro.

Elena Udrea spera ca, in urma campaniei de promovare, numarul turistilor straini care aleg sa isi petreaca vacanta in tara noastra sa creasca cu 10%.

  • Imnul turistic va fi remixat pentru cluburi

Imnul turistic al tarii noastre, "Romania - The land of choice", va avea si o varianta remixata, care va fi lansata joi, 11 iunie, intr-un club din Bucuresti, a mai anuntat ministrul Turismului vineri, la Paris.

"Vom lansa imnul in varianta remixata si speram sa fie o melodie pe care se va dansa in discoteci", a afirmat Elena Udrea, adaugand ca remixul este realizat tot de compozitorul imnului, Marius Moga.

"Romania - the land of choice", imnul turistic romanesc: