Pasajul Baneasa va fi deschis circulatiei rutiere pana la 1 decembrie si poate fi considerat drept un "cadou" al Guvernului, in conditiile in care de lucrarea respectiva ar fi trebuit sa se ocupe Primaria generala a Capitalei sau primaria de sector, a declarat, marti, premierul Emil Boc. Potrivit acestuia, lucrarile sunt executate in prezent in proportie de 54%, informeaza Mediafax.

"Este un cadou pe care Guvernul il face Bucurestiului, Primariei generale si primariei de sector. Oficial, lucrarea asta trebuia sa fie a Primariei Generale sau a primariei de sector", a spus Boc, dupa ce a vizitat santierul Pasajului Baneasa, impreuna cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

Intrebat de presa ce a vrut sa spuna prin faptul ca Pasajul Baneasa reprezinta un cadou al Guvernului, premierul a aratat ca, daca sunt intrebati cine a realizat lucrarea, probabil 90% dintre bucuresteni vor raspunde ca primaria de sector sau Primaria Generala.

Seful Guvernului a mai afirmat ca sunt inregistrate unele intarzieri in constructia centurii ocolitoare a Bucurestiului, problemele urmand sa fie discutate, miercuri, la ministerul de resort.