VIDEO Elena Udrea vrea sa organizeze un circuit al hergheliilor pentru a atrage turisti

de A.N.     HotNews.ro
Sâmbătă, 2 mai 2009, 14:39 Actualitate | Esenţial

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat sambata, la Mangalia, ca vrea sa organizeze un circuit al hergheliilor din Romania, cu scopul de a promova turismul romanesc si de a atrage cat mai multi turisti. Udrea a adaugat ca initiativa ar trebui promovata cu precadere pe piata din Romania.

"Sunt pentru a doua oara in ultimele trei zile la o herghelie de cai. Poate fi un proiect turistic extrem de interesant. Incercam chiar sa organizam cu sprijinul Ministerului Agriculturii un circuit al hergheliilor, prin care acestea sa fie date in exploatare turistica", a afirmat Udrea, care a vizitat herghelia din Mangalia.

Udrea a adaugat ca initiativa ar trebui promovata cu precadere pe piata din Romania. "Nu cred ca o sa vina turistul strain special pentru herghelie, insa, daca sunt deja prezenti pe litoral, turistii ar putea sa vina la Mangalia pentru a face echitatie sau ar putea asista la spectacole", a spus ministrul Turismului.

NewsIn precizeaza ca Elena Udrea a urcat pe un cal, caruia i-a dat zahar pentru a-l calma.

Herghelia din Mangalia are peste 16 cai, iar o lectie de echitatie costa intre 40 si 60 de lei.Citeste mai multe despre   
[P] Afla cum poti sa-ti imbunatatesti aerul din locuinta

Stiati ca umiditatea mare poate provoca probleme de respiratie si de adaptare la temperaturi mari?

4700 vizualizari

 • +3 (5 voturi)    
  romania pitoreasca (Sâmbătă, 2 mai 2009, 15:04)

  turist roman [anonim]

  http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5654671-video-romania-the-end-choice.htm
 • +7 (11 voturi)    
  o buna utilizare a fondului cabalin (Sâmbătă, 2 mai 2009, 15:10)

  monica L [anonim]

  De acord, doamna ministru: incepeti cu iepele din guvern si parlament.
  • -1 (1 vot)    
   Inseamna legalizarea prstitutei (Duminică, 3 mai 2009, 13:47)

   Gica Contra [anonim] i-a raspuns lui monica L

   Calul=simbol sexual. Turism sexual, legalizarea prostitutei pecurand!! Asa a facut si ea progres in viata....
 • 0 (14 voturi)    
  excelenta idee (Sâmbătă, 2 mai 2009, 15:10)

  costica [anonim]

  excelenta idee, doamna ministru, dar e cazul, sa-i adresati o invitatie si presedintelui Norvegiei.....
  • -4 (10 voturi)    
   Care Norvegia! (Sâmbătă, 2 mai 2009, 15:35)

   mircea [anonim] i-a raspuns lui costica

   Ai uitat sa precizezi ca Norvegia e tara membra a UE!....
   • 0 (2 voturi)    
    pt. mircea si costica (Duminică, 3 mai 2009, 1:38)

    dami365 [utilizator] i-a raspuns lui mircea

    Nu am inteles nici comentariile si nici voturile negative ce le-ati primit!!! Poate-s mai prostalau!!!
    • +1 (3 voturi)    
     "Preşedintele Norvegiei" si Udrea Nuţi ot Pleşcoi (Duminică, 3 mai 2009, 9:55)

     Mitică [anonim] i-a raspuns lui dami365

     În lipsa lui Costică, încerc să clarific eu problema cu "Preşedintele Norvegiei" si Udrea Nuţi ot Pleşcoi.

     Cel mai mediatizat moment al carierei politice a D-nei Udrea Nuţi ot Pleşcoi a fost înregistrat în luna APRILIE 2005, când a fost inivtată în emisiune de dl. Robert Turcescu la Realitatea TV. La cea vreme d-na Nuţi era şeful administraţiei prezidenţiale a d-lui Pres. Traian Băsescu.

     Cu acea ocazei d-na Nuţi şi -a dovedit marile lacune în probleme de integrare europeană, de geografie şi de geopolitică, de educaţie şi cultură generală.

     Întrebată cum apreciează ştirea conform căreia preşedintele Norvegiei va propune un referendum pentru regtragerea ţării sale din Uniunea Europeană în cazul în care România şi Bulgaria vor fi primite în UE începând cu 2007, şeful administraţiei prezidenţiale a spus că nu este îngrijorată de acestă situaţie, fiindcă până la momentul integrării astfel de probleme vor fi rezolvate.

     Răspunsul corect ar fi fost că Norvegia nu este stat membru al Uniunii Europene şi că nu are preşedinte, fiind o monarhie constituţională. Regele Norvegiei este Harald al V-lea, din anul 1991.

     Informaţii mai detaliate puteţi găsi la adresa:
     http://www.ziare.com/comentopedia/Elena_Udrea

     Nivelul de pregătire profesională al d-nei Udrea Nuţi ot Pleşcoi este invers proporţional cu tupeul şi impostura de care dă dovadă, fiind întrecută în probleme de integrare europeanaă doar de dl. fost ministru al învăţământului Adomniţei Helicopter, care nu a făcut faţă unor elevi de curs primar la întrebarea "câte stele are steagul Uniunii Europene".

     Sper că am lămurit sursa şi raţiunea comentariilor. Nu am posibilitatea să vă transmit detalii şi despre motivele care i-au determinat pe unii cititori să dea voturi negative. Eu nu votez niciodată, nici măcar pentru propriile mele comentarii. Fiecare este liber cu gândurile şi aprecierile sale, iar rostul acestui forum este să permită exprimarea liberă a tuturor opiniilor şi nuanţelor.

     Cu stimă,
     Mitică
    • 0 (0 voturi)    
     Crede si nu cerceta (Duminică, 3 mai 2009, 11:57)

     Presedintele Norvegiei [anonim] i-a raspuns lui dami365

     Cred ca voturile negative sunt de la Presedintele Norvegiei, Iepurasul de Pasti, Zana Maseluta si Mos Craciun.
    • -1 (1 vot)    
     Cred ca sunteti mai tanar ... (Duminică, 3 mai 2009, 12:51)

     Mitica [anonim] i-a raspuns lui dami365

     Nu ! cred că sunteţi doar ... mai tânăr.

     În cazul în care postingul meu initial nu va mai fi cenzurat, veti descrifra "misterul" - situatia care a făcut-o celebră pe Tanti Nuţi s-a petrecut în aprilie 2005 când într-o emisiune televizată (un talk show cu dl. Robert Turcescu) şefa de atunci a administraţiei prezindenţiale a tratat Norvegia drept republică cu preşedinte şi drept stat membru al Uniunii Europene - ambele "asernuţiuni" fiind evident false.

     Cel mai mediatizat moment din cariera "plină de succese" a d-nei Udrea Nuţi ot Pleşcoi i Gradiliflora di Turnesora (*) face subiectul rememorării din mesajele colegilor Mircea şi Costică şi nu a mai fost depăşit nici de momentele cu tichetele de vacanţă sau cu turismul şătresc.

     Notă explicativă pentru cititorii mai tineri:

     Floarea soarelui (Helianthus annuus) este o plantă anuală foarte apreciată pentru nectarul melifer şi pentru semninţele oleaginoase, care se mai comercializeză şi se consumă de către turiştii mai bornzaţi, care călătoresc precum d-na Udrea cu "le keroutza" pe drumurile atât pline de gropi ale României (**)

     Asocierea localităţii de baştină la numele unei personalităţi politice îi dă acesteia mai multă personalitate şi imagine. Fiind vorba de o "doamnă" - comparaţia cu o floare ... blondă este evident un compliment berlusconian, foarte potrivit pentru circul politic dâmboviţean în care este deosebit de activă Nuţa.

     Notă la nota explicativă:

     (**) (încât nici Audi A6 nu le mai face faţă, ci doar ... posterior).
 • 0 (0 voturi)    
  romania pitoreasca (Sâmbătă, 2 mai 2009, 15:27)

  turist roman [anonim]

  http://www.slideshare.net/canaldeeliberare/minunata-romanie-noua
 • -2 (8 voturi)    
  Interesant.. (Sâmbătă, 2 mai 2009, 15:54)

  eroan [anonim]

  "NewsIn precizeaza ca Elena Udrea a urcat pe un cal, caruia i-a dat zahar pentru a-l calma."

  Oare asa il calmeaza si pe Base, cu zaharelul?.. :-)
 • +3 (9 voturi)    
  grea meserie sa fii ministru (Sâmbătă, 2 mai 2009, 16:03)

  stefan [anonim]

  deci avem turism balnear in Bucuresti.
  deci avem echitatie la Mangalia.
  deci avem si imn turistic de cantat in autocarul plin de straini.

  deci mi-e tare frica de urmatoarea idee. sigur are Lenutza ceva in capul ei , cred insa ca ar trebui sa isi limiteze ideile la domeniul crosetatului. si daca nu sunt ideile ei ci ale consilierilor, inseamna ca e gaina si fac aia misto de ea si ea nu se prinde.
  • +1 (7 voturi)    
   deci (Sâmbătă, 2 mai 2009, 17:01)

   ady624 [utilizator] i-a raspuns lui stefan

   De acord cu tine, dar te rog, scapă de 'deci'.

   O zi bună,
   Adi
 • +1 (7 voturi)    
  Ce pompos spus ... herghelie (Sâmbătă, 2 mai 2009, 16:16)

  Mitică [anonim]

  O adunătură de cca 16 cai nu se numeşte herghelie. Se numeşte ciurdă.

  D-na Ministru ar trebui să se intereseze acasă, la părinţi, despre propulsia cabalină şi despre campatul cu şatra pe drumurile patriei.

  Din păcate cu asemenea şeptel până şi reproducerea este compromisă, darămite creşterea pe scară largă pentru performanţă şi turism.

  Oricum intenţia contează ... mai ales când face parte din "chemarea străbunilor" auzită de d-na Udrea în şedinţele de Guvern, atunci când făcea evaluarea fondului cabalin pentru a pune în mişcare căruţele cu care să facă lumea turism în România.

  Lucrul pe care a omis să ni-l spună d-na Ministru Udrea ot Pleşcoi este că "herghelia" cu pricina cuprinde mai puţini cai decât sunt necesari pentru a spectacol, dar în bună tradiţie mioritică se va îngriji d-nei să trimită nişte măgari din Minister ... atunci când vor sosi turiştii !
 • 0 (8 voturi)    
  "Chemarea strabunilor" - program de turism (Sâmbătă, 2 mai 2009, 16:26)

  Mitică [anonim]

  Doamna Udrea a fost atinsă de chemarea străbunilor d-sale care faceau turism în caruţe cu coviltir, pe drumuri lăturalnice.
  Apariţia atelajelor străbunilor d-sale producea emoţie şi rumoare printre sătenii locului, care îşi strângeau rapid de uliţe copiii şi păsările şi îşi slobozeau din legături dulăii, pentru a fi mai mobili în apărarea curţilor şi grădinilor şi a altor "asset"-uri şi "artefacte".
  Caravanele de căruţe se opreau în locuri idilice, la margini de ape limpezi şi de păduri umbroase sau de câmpuri de floarea soarelui.
  Camparea se facea montând corturile şi "rulotele" într-un dispozitiv circular, iar în centru se instala bucătăria mobilă, unde erau fripte animalele şi păsările domestice prinse pe drum. Membrii mai tineri ai comunităţii, în bună traditie naturistă, organizau la malul apei o zonă de destindere estivală - unde se scăldau într-o "splendidă" nuditate. Seara era momentul propice pentru producţii artistice, muzicale (*) si coregrafice (**).
  Prin extrapolare - iată imaginea idilică a turismului cu căruţa, pe drumurile mai putin amenajate ale României în concepţia d-nei Udrea.
  Daca recunoasteti cumva scene din filmul "Satra" sau imagini din presa cu cete de minoritari adunati la foc, sa nu va mire, in fapt programul d-nei Udrea este despre tara in care domnia sa doreste sa traiasca, la fel ca stramosii ei:

  Rrrrrrrrrrromania ... the land of her choice !

  (*) Productiile muzicale respective sunt executate de un ansamblu de 3-4 muzicieni - numit taraf, avand ca instrumente principale scripca si tzambalul.
  (**) Productiile coregrafice sunt specificie genului ... baletul din buric !

  AVERTISMENT:
  Acest program este de incercat primordial la d-na Udrea acasa si impreuna cu familia sa.

  Oameni nu mai fiti meschini si nu mai furati gaini !

  ("Romania - the land of choice" este sloganul oficial al revigorarii turismului in tara noastra prin d-na Udrea si Ministerul de resort (4))
  (4) Resort = dispozitiv din otel elastic reciclabil sub formă de cuţite
 • +4 (10 voturi)    
  initiativa (Sâmbătă, 2 mai 2009, 16:26)

  Andrei [anonim]

  Imi place ca are initiativa dna Ministru si ca lanseaza tot felul de proiecte interesante. Sper sa fie bine studiate aceste proiecte, nu sa fie bazate pe intuitie feminina.
  • -2 (8 voturi)    
   Mai degrabă - intuiţie .. cabalină (Sâmbătă, 2 mai 2009, 16:48)

   Mitică [anonim] i-a raspuns lui Andrei

   Propunem să fie introdusă în repertoriul turistic obligatoriu vizionarea piesei de teatru "Omul cu mârţoaga" de George Ciprian în transcrierea modernă a d-şoarei Elena Băsescu şi având în rolul principal pe d-na Udrea ot Pleşcoi, sud Saac, judeţul Buzău.

   Cu acestă ocazie vom revigora şi Festivalul Naţional Cântarea României - unde vom prezenta evident piesa nouă, deoarece nici aşa ceva străinii nu a mai văzut.
 • 0 (8 voturi)    
  cind calare, cind pe jos (Sâmbătă, 2 mai 2009, 16:40)

  daaaaa [anonim]

  Ideea asta a avut-o si Maria Tereza, acum multa vreme- si chiar a pus-o in aplicare! Asteptam fotografii cu d-na ministru si herghelia calare!
  • -2 (4 voturi)    
   de acord ... (Sâmbătă, 2 mai 2009, 17:54)

   nety [anonim] i-a raspuns lui daaaaa

   ... la fel si ecaterina a rusiei. poate si elena noastra.
  • -1 (5 voturi)    
   maidegraba pe jos (Sâmbătă, 2 mai 2009, 19:01)

   uwe [anonim] i-a raspuns lui daaaaa

   Pe poarta cetatii de la mine din oras exista o statuie, care-l infatiseaza pe imparatul austro-ungar Carol, calare pe un cal care... nu se stie daca doar calca pe trupul firav al Mariei Tereza.
   Stirea importanta in stirea asta era... Uite-o pe blonda, stie sa calareasca. Ma rog... sa stea in sa. Adica pe cal. A se observa expresia fetei tipului care tine respectivul cal de capastru... Ai putea sa juri ca pentru secundele astea si-a trait toata viata. Neam de lingai...
   Eu unul astept cu interes imagini in care Doamna Udrea isi sufla nasul.
 • -1 (3 voturi)    
  bravooooo... (Sâmbătă, 2 mai 2009, 17:57)

  luputehno [utilizator]

  cred ca iar sta bine la actiunea asta pe postul mariei tereza......hiiiii.....
 • +8 (16 voturi)    
  cred ca ceva imi scapa (Sâmbătă, 2 mai 2009, 17:59)

  andrei.b [anonim]

  Sincer nu inteleg de ce atata inversunare impotriva lui udrea... pina acuma e primul ministru al turismului care misca ceva, dar vad ca sistematic sint frustrati care fara a da un motiv anume de ce nu-i bun, critica si mistocaresc. as vrea sa vad ALTE idei, propuneri ori ce au facut altii mai bun,.. sincer... plus astept si minusurile de rigoare, nu-i asa?
  la mai mare,
  Andrei
  • -2 (8 voturi)    
   Sa nu confudam agitatia cu miscarea (Sâmbătă, 2 mai 2009, 18:51)

   Mitica [anonim] i-a raspuns lui andrei.b

   D-na Ministru Udrea ot Plescoi "misca" doar un Audi A6 pe soselele Romaniei si acela imprumutat de mila de catre SPP.

   In rest face acelasi lucru ca multi alti ministri de acelasi resort - un pic de statistica, un pic de propaganda, ceva mai multa spaga, scl. In rest vine cu "idei" care mai de care:

   - turismul de satra - inclusiv plimbarea "en keroutza" cu care profită de avantajul infrastructurii slab dezvoltate si al gropilor din pavaj

   - circuitul hergheliilor - de la Mangalia pana la ... fabrica de salam din Salonta, jud Arad unde se fabrica cel mai bun salam de Sibiu

   - plimbari cu traista in batz prin Bucovina

   - turismul manastiresc, in bikini si slapi

   - un imn si un nou slogan al Romaniei turistice

   - mici, bere si micsunele la ferma unui mare poet, fost dizident, devenit acum cadru de nadejde pentru studiul arhivelor fostei securitati si mare pivnicer cu vie proprietate personala

   Din pacate cam putin pentru aproape o jumatate de an de guvernare.

   In rest este la fel ca Dvs. obsedata de audienta, sa iasa in evidenta pe sticla, si calare, si pe jos, vorbind mult, zambind frumos ...

   Udrea Nuţa fâţa fâţa !
  • -1 (7 voturi)    
   A miscat doar un Audi A6 (Sâmbătă, 2 mai 2009, 20:16)

   Mitică [anonim] i-a raspuns lui andrei.b

   Singurele lucruri pe care le-a mişcat d-na prim ministru al turismului Udrea Nuţi ot Pleşcoi, blonda de la voi sunt:

   - inima bravă a d-lui Cocoş, cea plină de iubire şi de multă şi nepreţuită admiraţie

   - un autoturism Audi A6 pe şoselele României şi acela primit de milă de la SPP

   Pentru bilanţul reformulat ale celor 5 luni de activitate în fruntea tursimului românesc - vă rog să citiţi reformularea de mai jos, necenzurată după "edulcorare" .
  • +1 (5 voturi)    
   iti spun eu ce iti scapa (Sâmbătă, 2 mai 2009, 22:13)

   marele je [anonim] i-a raspuns lui andrei.b

   ai de-a face cu romani si cu celebrul lor motto: decat sa reuseasca unul, mai bine ne ducem dreaq toti... sau cu manipulatori din opozitie! ambele variante fac parte din scenariul care duce Romania spre groapa...
   • -1 (3 voturi)    
    adica (Duminică, 3 mai 2009, 12:04)

    manipulatorul-sef [anonim] i-a raspuns lui marele je

    "Ciocu' mic ca acuma noi suntem la putere, nu? Doamne fereste sa spunem ceva rau de geniala noastra tovarasa ministru-academician. Cine critica nu-si exprima dreptul la libera exprimare, ci este manipulator, mogul si conspirator, "ielemiente fasciste si huliganice in slujba ajenturilor strainii", nu?
    • 0 (0 voturi)    
     Cine critica fara argumente ... (Duminică, 3 mai 2009, 13:54)

     Eu [anonim] i-a raspuns lui manipulatorul-sef

     ... nu-si exprima decat prostia.

     Daca vrei matale sa te ia careva in serios zi acolo de ce sunt ideile cu turism la mare, in Bucovina sau circuitul hergheliilor proasta.

     Ibiza si alte asemenea bat tare moneda pe cluburi gigantice unde faci praf noptile. O gramada de alte tari (croatii, turcii, muntenegrenii is mai aproape de noi, poate pricepi) bat moneda pe peisaje foarte faine. Nu e o idee buna, e singura chestie care poate functiona sa incercam sa identificam si sa scoatem in fata chestii care ne diferentiaza.

     Ciorba de tip terci ce-au icnercat-o altii inaintea lu' Udrea nu facea asa ceva de nici o culoare - bashca ca a costat cat casa si calitatea a fost ca pasta. Nu-i musai sa-i iasa nici lu' Nutzi pasienta, da' inceputul nu e rau.

     In alta ordine de idei, in tot ministerul ala ea e doar o singura persoana, si in tot turismul romanesc ministerul e un jucator marunt. Nu depinde doar de ministru daca iese ceva sau nu.

     Dac-ai sta sa intrebi pe unu' cu minte si pregatire mai multa ca matale, cam asta ti-ar zice si respectivul.
  • +3 (3 voturi)    
   raport (Sâmbătă, 2 mai 2009, 23:36)

   nic [anonim] i-a raspuns lui andrei.b

   calitate\pret. cand spui ca a facut ceva incearca sa afli cheltuielile. nu cele pe cantecel ci cat ne costa noul minister al turismului care pana acum nu vad sa fi facut nimic. in afara de promovarea d-nei udrea si indirect a lui basescu. bucovina si litoralul oricum sunt pline si fara reclama. asa ca ne vedem tot in grecia.pana atunci umorul ne tine.
  • 0 (0 voturi)    
   uite asta iti scapa (Duminică, 3 mai 2009, 9:04)

   marius [anonim] i-a raspuns lui andrei.b

   Am s-o spun scurt: compara noul imn turistic al doamnei Udrea cu vechiul, dintr-o alta era de trista amintire, cea PSDista http://www.youtube.com/watch?v=5GharErIGmM&feature=related . Din pacate vechiul imn e de Oscar pe langa melodia de eurovision pe slide-uri de powerpoint platita de catre Lenuta din banii nostri. Cam la asta se rezuma activitatea ei... mi-ar conveni chiar sa faca mai putine, dar sa le faca profesionist.
 • +1 (5 voturi)    
  Ati ratat esentialul (Sâmbătă, 2 mai 2009, 18:10)

  Boss2013 [utilizator]

  "Elena Udrea a urcat pe un cal, caruia i-a dat zahar pentru a-l calma."
  Pana si calul era emotionat.
 • +1 (3 voturi)    
  comparatie... (Sâmbătă, 2 mai 2009, 18:48)

  teompa.ro [anonim]

  no, ce-i mai bun, un cal balan sau un audi a6?
  • +3 (3 voturi)    
   Da (Sâmbătă, 2 mai 2009, 19:23)

   ady624 [utilizator] i-a raspuns lui teompa.ro

   Răspunsul este simplu: Da.

   Adrian
 • +3 (7 voturi)    
  ?! (Sâmbătă, 2 mai 2009, 19:21)

  uwe [anonim]

  Am o nelamurire. As vrea sa am si eu o revelatie... ce anume trebuie sa nu scrii intr-un comentariu, ca sa-ti fie postat? Daca tot se cenzureaza, macar sa stim si noi ce. Mentionez ca limbajul vulgar nu se afla in vocabularul meu scris si vorbit.
  • -1 (7 voturi)    
   Nu sunteti singurul cenzurat (Sâmbătă, 2 mai 2009, 19:45)

   Mitica [anonim] i-a raspuns lui uwe

   Nu sunteti singurul cenzurat. Sunt filtrate mesajele care pun probleme reale prin continutul lor, deoarece sunt realmente incisive si la obiect - la atitudinea sau comportamentul politicienilor care sunt luati drept subiect in discutie.

   De cele mai multe ori vulgaritatile in adresare trec necenzurate, tocmai pentru a sublinia libertatea site-ului.

   Din cate am observat sunt INTERZISE referirile la presedinte, la d-na prim ministru al turismului, la "personalitati" din PDL s.a. asemenea daca pun aceste persoane in relatie cu fapte de coruptie, de trafic de influenta sau exprima neincrederea in ei.

   Bine inteles ca exista si alte forme de comunicare ale acestor lucruri, dar HOTNEWS le considera prohibite.

   Un alt cenzurat, ca si Dvs.
   Mitică
   • +1 (3 voturi)    
    Daca nu... (Duminică, 3 mai 2009, 1:51)

    dami365 [utilizator] i-a raspuns lui Mitica

    vrei cenzura mergi in republica moldova(scris intentionat cu litere mici)
    • 0 (2 voturi)    
     alt cenzurat (Duminică, 3 mai 2009, 11:53)

     Rumalun1st [utilizator] i-a raspuns lui dami365

     Sau scrie cuvinete de jignire la adresa lui Basescu sa poata iesi un mare flame. Functioneaza de fiecare data ;)
  • -2 (6 voturi)    
   Recomandare - scrieti versuri de lauda (Sâmbătă, 2 mai 2009, 19:54)

   Mitică [anonim] i-a raspuns lui uwe

   Pentru a vi se publica postarile, va recomand sa scrieti versuri de lauda, din cele vadimiste, cu insiruiri de complimente pline de baseţă pentru marile realizări ale d-nei prim ministru al turismului in domeniul dezvoltarii multilateral armonioase:

   - ale turismului balnear in Bucuresti
   - ale turismului cu rulote cu hypotractiune si caroserie ecologica pe drumurile prine de gropi ale tarii
   - ale turismului cu bagaje de mana in Bucovina
   - ale ecoturismului cabalin pe drumul de la Mangalia la Salonta, unde veti putea degusta cel mai bun salam de Sibiu
   - ale noului muzeu de la Vama Veche ... din Bran

   si despre toate realizariel formidabile si pline de maretia din ultimele 5 luni de guvernare portocalie.
  • -2 (6 voturi)    
   In plus .. au si ei sponsorii lor ! (Sâmbătă, 2 mai 2009, 19:58)

   Mitică [anonim] i-a raspuns lui uwe

   In plus .. au si ei sponsorii lor !

   si nu sade frumos sa nu ii laudam deplin sub cerul Patrie senin

   ......
 • +3 (3 voturi)    
  greseala (Sâmbătă, 2 mai 2009, 19:27)

  Empire [anonim]

  herghelia mangalia are cateva sute de cai... nu 16...

  Citat: "Herghelia de la Mangalia este cea mai mare din sud-estul Europei si este populată numai de cai de rasă: pursânge arab, semigrei si câțiva ponei. Herghelia este un loc cu tradiție, fiind înființată încă din 1926. Atunci, la Mangalia erau crescuți cai arabi aduși de la hergheliile din Jegălia, Cislău și Rădăuți. Între 1936 și 1941, herghelia a importat din Polonia noi „linii“ de armasari pursânge: El-Sbaa și Nedjari. Suprafața Hergheliei Mangalia depășește 580 de hectare, din care peste 400 de hectare sunt cultivate cu plante furajere, care asigură necesarul de hrană pentru cei peste 350 de cai. Hipodromul Mangalia, unicul din țară special conceput pentru cursele de galop, se intinde pe o suprafață de 19 hectare. Aici se desfășoara, pe timpul verii, în lunile iulie-septembrie, curse de cai la care participă herghelii și crescători particulari din toata țara."


  Sursa:
  http://www.mangalia.ro/p-53-herghelia_mangalia.html
  • 0 (0 voturi)    
   Păi asta a pierdut Nicuşor la cărţi (Duminică, 3 mai 2009, 15:13)

   Mitică [anonim] i-a raspuns lui Empire

   Păi asta a pierdut Nicuşor la cărţi, dar ceva pierdut, este bun pierdut !

   Aşa şi din faimoasa herghelie şi din nemaipomenitul hipodrom au mai rămas 16 cai şi un nuţodrom (*).

   Notă tehnică:

   Nuţodromul este un drum plin cu gropi şi reprezintă un mare avantaj în favoarea turismul şătresc, udreo-nuţesc.
 • 0 (0 voturi)    
  Pe Bune (Sâmbătă, 2 mai 2009, 19:41)

  uwe [anonim]

  La modul serios vorbind, cea mai mare statuie de pe poarta a treia a cetatii medievale Alba Carolina, din Alba Iulia, il infatiseaza pe Carol al VI-lea pe cal, dupa nu stiu ce lupta, pasind peste Maria Tereza. Exista pareri conform carora respectivul cal o violeaza in public, umilind-o in ultimul hal. Nu e nimic care sa nu se incadreze in complexul comportamental al evului mediu. Completarea am adus-o pentru editorii site-ului, care nu suporta termenul lingvistic viol, si-l taie din comentarii impreuna cu propozitia care il contine.
 • 0 (2 voturi)    
  adevar graieste (Sâmbătă, 2 mai 2009, 20:22)

  odorica ion [utilizator]

  Si nu-i adevarat? Cine o contrazice? Ascensiunea folminanta?
  • +1 (1 vot)    
   folminanta??? (Duminică, 3 mai 2009, 1:56)

   dami365 [utilizator] i-a raspuns lui odorica ion

   Ce-i aia???????????????? Sa zicem ca doar l-ai confundat pe "o" cu "u". Ca si pe tastatura sunt apropiate!!!! Baus!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  herghelia Mamaia (Sâmbătă, 2 mai 2009, 21:04)

  aura [anonim]

  In filmulet comentatoarea spune herghelia de la Mamaia :D
 • +1 (1 vot)    
  scoala de girls ministrii (Sâmbătă, 2 mai 2009, 21:23)

  un student [anonim]

  problema e ca toate descoperirile ei din sitemul
  turistic(inclusiv prima scoala romaneasca din bv,sa), inti trebuia sa le fi documentat inaintea mandatului de ministru.altfel,ce facem in loc sa treaca imediat la actiuni concrete,ea se documenteaza?pai,cite obiective si probleme turistice,are tara,nu-i ajunge 50 de ani!iar noi ce facem,ii platim documentarea si experimentele?
  aceleasi consideratii si pt.colegele din grupul "girls of choice"(alma,ritzi,sa).
 • +2 (2 voturi)    
  .... (Sâmbătă, 2 mai 2009, 22:03)

  ileana [anonim]

  Tanti asta, in sfarsit a aratat si ziaristilor la ce se pricepe cel mai bine-n viata....
 • +1 (1 vot)    
  cabaline (Sâmbătă, 2 mai 2009, 23:13)

  monica L [anonim]

  Iepe de prezentat la tournament avem slava domnului... incepem cu cele politice: Udrea, Ridzi, Anastase, Basescu, Sandru, Vasilescu, ... la armasari, tinem minte, caci nu avem... dar mirtoage politice, daca-i mai vrea careva, iarasi, plenty of.... (ultimele iepe au fost adaugate pe meritate, dar marturisesc ca in principal sa nu ma cenzureze hotnews.ro)
 • +1 (3 voturi)    
  .. (Duminică, 3 mai 2009, 0:41)

  Maxmind [utilizator]

  blonda..
  • 0 (2 voturi)    
   Fake ... blonda este vopsita ! (Duminică, 3 mai 2009, 12:31)

   Mitica [anonim] i-a raspuns lui Maxmind

   Fake ... blonda este vopsita !
 • +2 (2 voturi)    
  CRITICISMUL ROMANESC (Duminică, 3 mai 2009, 5:33)

  Caloianu [anonim]

  SUNTEM CAMPIONI ABSOLUTI! Nicaieri in lume nu se critica conationalii in halul acesta intre ei. CRITICISMUL ROMANESC ESTE IN ACTIUNE. Lasati-o oameni buni in pace. Orice lucru bun ar face, dv. aveti prejudecati de sex si de culoarea parului. Daca au ajuns Adrian Paunescu si Bogdan Chireac sa-i ia partea, este foarte bine! Iar daca Lavinia Sandru o blestema, aceasta nu face decat sa ii imbunatateasca imaginea in fata mea!
  • 0 (0 voturi)    
   ... prejudecati de sex si de culoarea parului ... (Duminică, 3 mai 2009, 16:56)

   Mitică [anonim] i-a raspuns lui Caloianu

   Stimate Domn,

   Nu am criticat nici sexul şi nici culoarea părului d-nei Nuţi, ci ne-a referit strict la ideile şi performanţele sale în posturile administrative pe care le-a ocupat pana acum - la preşedenţie, la PNl (*) şi acum la Guvern.

   Lipsa de cultură nu caracterizează nici pe departe un sex sau altul, sau persoane cu o anumită culoare a părului. De altfel am văzut comportamente similare d-nei Nuţi şi la persoane care nu prea mai aveau păr deloc pe cap, pe faţă sau pe gambe.
 • -2 (2 voturi)    
  sfaturi (Duminică, 3 mai 2009, 12:05)

  sfaturi udrea [anonim]

  Ca sa aiba succesuri tanti Udrea tre sa umble la preturile de pe litoral, in sezon si peste 300%, ma refer la alimente etc, raportul dintre calitate si pret pe care-l ofera asa zisele hoteluri, curatenie in zona, mai ales a plajei ca sa nu zic in toata tara, colaborarea cu politia pentru a se limita furturile si scoaterea din sistem a militienilor corupti, eventual niste vapoare de croaziera Budapesta-Sulina, cu conditia ca porturile romanesti de pe traseu sa fie refacute din temelie. Pana atunci nu ii ramane decat sa ne pape degeaba banii pentru niste initiative pompieristice, care ard ca un foc de paie, lucrand mai mult la imaginea dumneaei decat la aceea a tarii. Cat despre modalitatea prin care a ajuns ministru, mai bine lasa....
 • -2 (2 voturi)    
  ce mi-e mie drag pe lume ! (Duminică, 3 mai 2009, 13:25)

  gura rea [anonim]

  nuta de la plescoi incearca sa imite pe cineva si nu ma prind :
  O fi Mitza Biciclista sau Maria Tereza?
 • -2 (2 voturi)    
  piesa nutzi,alma,ritzi.....pe litoral.actul 4,nutz (Duminică, 3 mai 2009, 13:41)

  un ingrijitor [anonim]

  publicitate mascata portocalie pe bani guvernamentali.
  *actul 1.nutzi turista-biciclista,mamaia de pasti
  *actul 2.girls of choice(nutzi,alma,ritzi),mamaia de 1 mai
  *actul 3.ritzi parapantista, costinesti 2 mai:
  o noua gaselnita: utilizarea tineretului si sportului
  pt.publicitatea mascata personala, a parapantistei(in brate,la dublu mixt,clip acasatv dec.08) si electorala, a formatiunii portocalii.ritzi ne arata ca are laptop stind cu el deschis,in parc, pe banca,in soare(nu vede nimic,dar nu conteaza), avizata de danutz sa.
  *actul 4.nutzi calareata,mangalia 2 mai-"pina si calul mi l-ai luat?".
  concluzie:lasati vrajeala portocalie,la munca!
 • 0 (0 voturi)    
  Udrea Nuţi şi Lore Groaza (Duminică, 3 mai 2009, 15:45)

  Mitică [anonim]

  ""Cum e? Superb, nici nu vă văd bine. Daţi-vă la o parte, că acum sunt chiar pe cai mari!""

  zise Nuţi către poporul admirator, venit cu mârţoagele la abator.

  "Ministrul s-a întâlnit, în timp ce vizita heghelia, cu Loredana Groza, care se afla şi ea în vizită. Şeful hergheliei le-a prezentat celor două şi presei câţiva armăsari, ultimul dintre aceştia dând semne de agitaţie.

  "Au fost la montă de dimineaţă, a muncit", a explicat Ancuţa.

  Udrea a răspuns: "De 2 mai, săracul cal. Să-l lăsăm în pace!""

  http://www.ziare.ro/articol.php?id=1241345752

  (reporterii lor au avut şi sonor)
 • 0 (0 voturi)    
  Nu-tzi dai seama.. (Duminică, 3 mai 2009, 15:57)

  Bocboc [anonim]

  Cine a propulsat-o in Guvern? Pentru ce merite? Acestea-s intrebari majore! Asa ceva se intampla in Romania, cu...saria a ajuns politica de stat.. Nimeni nu penalizeaza faptul, ne amuzam abulici..De unde a aparut bugetul ametitor al Turismului? De ce e nevoie de un Minister al Turismului? Dar al Tineretului? Criza mamii ei...
  • 0 (0 voturi)    
   Dar fără ei, de cine am mai râde noi ? (Duminică, 3 mai 2009, 18:26)

   Mitică [anonim] i-a raspuns lui Bocboc

   Ştiu cine a propulsat-o în Guvern, cine a dus-o consilier la Preşedentie şi mai ştiu şi cum s-a împărţit bugetul.

   Nu am de gând să renunţ însă să la modul democratic şi legal de a rezolva problema - la vot. Eu nu! Nu am de gând să fur voturi sau să bat oamenii pe stradă. Las comuniştilor şi copiilor lor acestă plăcere - să se achite de sarcinile date de părinţii lor.

   În timpul liber, am de gând să mă amuz copios pe seama prostiei şi ţopismelor, din orice parte ar veni ele.

   Cel mai probabil se vor mai găsi câţiva să se distreze împreună cu mine, sper eu cât mai bine.


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă