Termenul limita pentru depunerea candidaturilor pentru Premiile Comertului Traditional a fost prelungit pana la data de 30 aprilie 2009, anunta organizatorii acestei competitii, revista Piata si compania Metro Cash & Carry Romania, potrivit unui comunicat remis HotNews.ro.

Premiile Comertului Traditional, aflate la a patra editie, constituie singura competitie rezervata exclusiv comerciantilor cu amanuntul de bunuri de larg consum care opereaza un magazin cu suprafata de cel mult 200 de metri patrati sau opereaza un lant de magazine cu suprafata medie de maximum 200 de metri patrati.

Valoarea totala a celor 14 premii si mentiuni este de 23.000 de euro. Inscrierea in competitie se face prin completarea unui talon disponibil impreuna cu revista Piata, impreuna cu revista Metro Cash & Carry si pe siteul www.revista-piata.ro.

Toti comerciantii care completeaza si trimit talonul de participare la adresa indicata pana la 20 aprilie 2009 beneficiaza de un tichet de participare la Gala Comertului Traditional din seara zilei de 20 mai 2009, care va avea loc la Grand Ballroom, Hotel Marriott din Bucuresti.

Partenerii Piata si Metro Cash & Carry in organizarea Premiilor Comertului Traditional sunt Unilever, Kraft Foods si Arla.

Partenerii media ai evenimentului sunt HotNews.ro, Radio Romania Actualitati, Observator Bacau, Buna Ziua Iasi, Gazeta de Sud, Ziare.ro si Business Standard.