Circulatia rutiera a fost restrictionata pe sensul Cernavoda – Bucuresti al Autostrazii Bucuresti-Cernavoda pentru o perioada de 3-4 zile, ca urmare a deteriorarii terasamentului la podul de la km 21+100, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). Astfel, in zona respectiva s-a limitat viteza de circulatie, iar traficul a fost deviat pe o singura banda.

"Din cauza deteriorarii accidentale a elementelor componente ale rostului de dilatatie la podul de la km 21+100, pe sensul Cernavoda – Bucuresti, al Autostrazii Bucuresti-Cernavoda, circulatia rutiera a fost restrictionata in zona, prin devierea traficului pe o singura banda si limitarea vitezei de circulatie", se arata in comunicat.

Lucrarile pentru remedierea acestei probleme vor fi finalizate in aproximativ 3-4 zile, participantii la trafic fiind rugati sa respecte semnalizarea rutiera temporara pe parcursul derularii acestora.

Pentru evitarea producerii blocajelor in trafic, reprezentantii CNADNR recomanda ca alternativa ruta Cernavoda – Fundulea, pe Autostrada 2, si Fundulea - Bucuresti, pe DN3.