Politistii se asteapta ca ziua de luni sa aduca aglomeratie pe unele artere principale din tara, odata cu intoarcerea unora dintre turisti din mini-vacanta de Pasti. Centrul Infotrafic informeaza ca la aceasta ora, traficul este ingreunat pe DN 6 Bucuresti – Alexandria, pe sensul catre Capitala, unde coloana de autovehicule masoara peste 10 kilometri in zona localitatilor Ghimpati si Mihailesti. Si pe DN 1, in judetul Brasov, se circula din ce in ce mai greu, Politia deviind traficul pe DN 1A.

Si pe DN 1, in judetul Brasov, se circula din ce in ce mai greu, Politia deviind traficul pe DN 1A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti. In zona localitatilor Busteni si Azuga se circula in coloana.

Mai multi politisti rutieri sunt prezenti in zona si actioneaza pentru fluidizarea traficului.

75.000 de autovehicule sunt asteptate, in aceasta dupa-amiaza, la intratile in Capitala, potrivit estimarilor Politiei Rutiere, anunta Antena 3. Politia Rutiera se asteapta ca in urmatoarele ore, traficul sa fie ingreunat si pe alte artere importante, in special DN 1, pe sensul de venire dinspre Valea Prahovei spre Bucuresti, si pe autostrada A2, dinspre litoral spre Capitala.