Gigi Becali va ramane in detentie pana ii expira mandatul de arestare, au decis luni judecatorii Tribunalului Bucuresti care au respins recursul depus de avocatii omului de afaceri. Becali a fost arestat preventiv saptamana trecuta pentru 29 de zile sub acuzatia de lipsire de libertate. Sentinta de luni este definitiva.

Omul de afaceri a afirmat, luni, in timpul audierilor in fata instantei, ca initial a vrut sa ii duca la Politie pe cei care i-au furat masina, insa a renuntat dupa ce sotia unuia dintre hoti l-a sunat plangand. Finantatorul Stelei a mai sustinut ca le-a cerut bodyguarzilor sai ca persoanele care i-au furat automobilul sa nu fie batute, potrivit NewsIn.

Gigi Becali este acuzat de privare de libertate, dupa ce el si bogyguarzii sai au sechestrat 3 persoane care ii furasera masina omului de afaceri.

Becali se afla in arestul Directiei Cercetari Penale, dupa ce, vineri, magistratii Judecatoriei sectorului 1 au decis ca finantatorul Stelei si patru dintre bodyguarzii sai sa fie arestati preventiv pentru 29 de zile in dosarul privind sechestrarea mai multor persoane care i-ar fi furat masina omului de afaceri, in luna ianuarie a acestui an.

Potrivit Mediafax, magistratii Tribunalului Bucuresti au prezentat, sambata, motivele retinerii pentru 29 de zile a lui Gigi Becali. Ei considera de neconceput faptul ca omul de afaceri a incercat sa isi faca singur dreptate: "Instanta apreciaza ca nu este de conceput intr-o societate democratica, cu reguli de conduita si convietuire clara, chiar daca s-ar proba in mod cert ca victimele - Tinel Nicolae, Constantin Stan si Stefan Margean - sunt autorii furtului autoturismului lui Gigi Becali, sa se recurga la "proceduri judiciare paralele" care nu au nicio legatura cu ordinea si statul de drept, ci intra in sfera ilicitului penal."

Gigi Becali fusese retinut joi, cand a primit mandat de arestare pentru 24 de ore dupa ce a fost audiat mai multe ore la sediul Politiei Capitalei. Vineri, judecatorii au decis sa prelungeasca mandatul de arestare cu 29 de zile. Proteste in fata Tribunalului