Carmen Peter, coach, trainer si consultant pentru candidatii la competitiile EPSO (European Personnel Selection Office), s-a aflat marti, incepand cu ora 12.30, in redactia EurActiv.ro pentru a raspunde intrebarilor venite de la cititori. Tema intalnirii se refera la pasii ce trebuie urmati pentru a obtine un job la Bruxelles, la sustinerea examenelor scrise si a interviurilor de recrutare, precum si la noile metode de selectie a functionarilor europeni anuntate de Comisia Europeana, care vor fi puse in aplicare incepand cu anul 2010.

Carmen Peter a lucrat pentru clienti precum: London Business School, Comisia Europeana, Parlamentul European, Lilly, Mobistar, Proximus, UCB, PWC, Schindler si Unilever.

Este in Bruxelles din 1991, iar in prezent este coach, trainer si consultant, avand o firma specializata in managementul si dezvoltarea resurselor umane.

Carmen Peter are o licenta in Stiinte Pedagogice, detine un master in Matematica si un altul in Relatii Internationale de la University of Brussels. Este certificata in coaching la MOZAIK School of coaching Paris, la care se adauga si alte certificari obtinute in Marea Britanie in MBTI, FIRO-B, MSCEIT, NEO PI-R, Master Practitioner - NLP.