Premierul Boc a extins cu o zi data propusa pentru finalizarea lucrarilor la centura orasului Ploiesti si a scris cu pixul, pe panoul cu indicatorii economici ai proiectului, ca noua data limita este 1 decembrie 2009, dupa ce a observat ca termenul de pe panou era 31 noiembrie, data inexistenta in calendar, relateaza Mediafax.

Aflat, joi, in vizita la santierul de constructie a centurii de vest a municipiului Ploiesti, premierul a vazut ca pe panoul cuprinzand indicatorii tehnico-economici ai proiectului era inscris ca termenul maxim de finalizare a lucrarilor este 31.XI.2009. El s-a intors catre aghiotant si a cerut un pix, cu care a scris cifra 0 in loc de 1, rezultand astfel data de 30 noiembrie. Dupa cateva secunde, Boc a spus constructorilor ca le mai acorda "o zi de la Guvern" si a scris pe panou ca termenul de finalizare este 1.XII.2009.

"31 noiembrie nu exista, sper sa nu fie un semn rau pentru proiect. Stiti ca eu sunt atent la termene si de aceea am observat pe panou. In fine, va mai dau o zi de la Guvern, pana la 1 decembrie", a spus Boc constructorilor.

Emil Boc: Circa 30 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti vor fi finalizati pana la finele anului

Premierul Emil Boc estimeaza ca pana la finele anului 2009 vor fi finalizate centura municipiului Ploiesti si aproximativ 30 de kilometri din tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti si spune ca, in opinia sa, lucrarile de infrastructura sunt in grafic, transmite NewsIn.

"Din punctul meu de vedere suntem in grafic. Ceea ce ministrul Berceanu ne-a spus in Guvern se confirma deocamdata in teritoriu. Centura Municipiului Ploiesti, speram sa fie gata pana la sfarsitul anului si, de asemenea, aproximativ 30 de km la nivel de binder (n.r. strat de beton asfaltic folosit ca strat de legatura intre fundatia unui drum si stratul de uzura) sa fie terminati pe autostrada, astfel incat angajamentele noastre din Guvern sa fie realizate", a declarat Boc dupa ce a vizitat cele doua lucrari de investitii.

Boc a spus ca firmele de constructii care lucreaza la autostrada Bucuresti-Ploiesti si la centura municipiului Ploiesti au peste 2.000 de angajati, multi fiind angajati in ultima luna.