CFR Calatori va inaugura, incepand cu data de 1 aprilie, cursa Gara de Nord - Gara Obor, cu opriri in Pantelimon si la Complexul Dragonul Rosu, pentru calatorii care circula spre si dinspre zona Bucuresti Obor, a anuntat vineri directorul general al companiei, Liviu Pescarasu, cu ocazia unui seminar pe teme feroviare, organizat de Club Feroviar, relateaza Agerpres.

'Aceasta noua cursa va functiona incepand cu data de 1 aprilie, pentru ca am avut multe cereri din partea celor care voiau sa ajunga in Complexul Dragonul Rosu si consideram ca vom atrage un numar insemnat de abonamente pe aceasta linie', a spus directorul CFR Calatori.

Acesta a mai precizat ca pretul unui calatorii va fi de circa 3 lei, iar al unui abonament lunar de 55 de lei. Biletele se pot procura de la toate casele de bilete din statiile CFR si agentii de voiaj inclusiv de la casa de bilete CFR Calatori, deschisa in incinta Complexului Comercial din vecinatatea statiei Pantelimon Sud.

Potrivit unui comunicat al companiei, pe aceasta ruta, vor circula patru perechi de trenuri care vor opri in Pantelimon, la Complexul Dragonul Rosu si la Gara Obor.

Trenurile vor circula de luni pana sambata, in intervalul orar 06:12 - 14:44, si vor realiza legatura intre Gara de Nord din Bucuresti si Bucuresti Obor si retur, prin punctul de acces CFR Pantelimon Sud, in aproximativ 40 de minute.