Presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc s-au intalnit, luni, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre reuniunea informala de la Bruxelles privind criza economica, dar si despre cazul subofiterului din Ministerul Apararii arestat preventiv sub acuzatia de tradare si spionaj, informeaza Mediafax.

Presedintele l-a informat pe primul-ministru cu privire la discutiile avute la Bruxelles, precum si despre elementele aparute in cazul subofiterului MApN acuzat de tradare si spionaj.

Un subofiter din Ministerul Apararii si un cetatean strain au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, la propunerea procurorilor DIICOT, pentru tradare prin transmitere de secrete si spionaj, fiind acuzati ca au manipulat informatii de natura sa puna in pericol securitatea nationala.

Duminica, presedintele Traian Basescu s-a aflat la Bruxelles, unde a participat la reuniunea informala a Consiliului European la care s-a discutat, printre altele, despre masurile destinate depasirii crizei financiare si economice.