Traficul pe mai multe drumuri din tara este ingreunat din cauza poleiului si a zapezii. Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti, pe sensul de mers dinspre Constanta spre Bucuresti, a fost intrerupta, vineri dupa-amiaza, din cauza unui accident in lant in care au fost implicate zece masini. Sapte autoturisme au fost avariate, nici o persoana nefiind ranita, transmit televiziunile de stiri.

Probleme mari sunt in nordul judetului Mehedinti, unde 3.000 de oameni au ramas fara energie electrica, iar trei sate sunt izolate. Fara curent sunt si 38 localitati din Dolj, dupa ce mai multi copaci s-au rupt sub greutatea zapezii. Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise, din cauza furtunii.

Traficul pe Drumul National 57, pe tronsonul Orsova - Moldova Noua, se desfasoara pe un singur fir din cauza pietrelor cazute pe carosabil iar viscolul face ravagii in zona Barajului de la Portile de Fier II.

Pe Drumul National 1 A, in zona Cheia - Sacele, zapada a fost indepartata de pe carosabil. Dupa pranz, in judetul Brasov a inceput din nou sa ninga.