Doua persoane mascate si inarmate au atacat in jurul orei 17.30 o filiala a Bancii Transilvania din cartierul clujean Manastur, transmite corespondentul HotNews.ro din Cluj. Jaful s-a produs chiar la finalul programului de lucru, cand in banca se mai aflau insa si alte persoane.

Atacatorii au intrat si le-au cerut clientilor bancii sa se culce la pamant, amenintandu-i cu armele. Apoi au cerut casierei sa deschida seiful. Aceasta a refuzat si a apasat butonul de panica pentru a chema firma de paza. Atacatorii au luat doar banii aflati la casiere. Nici o persoana nu a fost ranita in cursul acestui incident, jaful durand mai putin de 10 minute.

Politistii cerceteaza cum s-a produs acest jaf, mai ales ca sucursala bancii se afla intr-o zona foarte circulata.

Vezi imagini cu specialistii adunind dovezi:

Vezi declaratiile purtatorului de cuvint al Inspectoratului de Politie Cluj, Raluca Seucan:

Vezi imagini de la sosirea Politiei:

Directorul general al BT, Robert Rekkers, a declarat ca suma furata este sub 80.000 de euro, banii find asigurati. Rekkers a dezmintit si zvonurile potrivit carora bancomatele bancii nu ar mai functiona.

Banca Transilvania a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca a fost sustrasa din casierie o suma in lei (sub 70.000 euro, echivalent in lei). Banii sint asigurati

Vom reveni cu amanunte