Suspectul in cazul dublului asasinat de la o casa de schimb valutar din Brasov, Serghei Gorbunov, a declarat, joi, presei, la Penitenciarul Aiud, unde a fost transferat, ca este nevinovat.

"Ce s-a intamplat la Brasov mi-a stricat viata total", a mai spus principalul suspect in cazul dublului asasinat de la casa de schimb valutar din Brasov, precizand ca, de cand a iesit din inchisoare prin intreruperea pedepsei, a dus o viata foarte linistita. "Daca vroiam sa fug, fugeam din prima zi", a spus Gorbunov pentru Realitatea TV.

Gorbunov spune ca el a fost considerat principalul suspect in acest caz pentru ca procurorii si anchetatorii nu au stiut ca in momentul asasinatului se afla la sala de sport si au cautat un tap ispasitor. "Adica un fraier care sa ia fapta. Ei primesc grade si cineva primeste anii", a spus Gorbunov.

Update: Inca un cetatean moldovean este suspectat de comiterea atacului de la casa de schimb din Brasov si este dat in urmarire internationala: Serghei Gribenco, informeaza NewsIn.