Bucurestiul are potential balnear, iar Ministerul Turismului s-ar putea implica in construirea unui complex balnear in nordul orasului, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ministrul Elena Udrea.

  • "As dori ca ministerul sa se implice in exploatarea izvoarelor termale din nordul Bucurestiului. Acum urmeaza sa gasim formula legala pentru construirea unui complex balnear in zona izvoarelor termale despre care am mai pomenit", a declarat Elena Udrea, miercuri, la Targul International de Turism de la Madrid, care se desfasoara in perioada 28 ianuarie-1 februarie.
  • Elena Udrea a afirmat ca studiul de fezabilitate pentru construirea complexului ar putea fi realizat in maximum o luna, insa acest lucru va fi posibil numai dupa aprobarea bugetului Ministerului Turismului.
  • "Complexul va avea un hotel, un centru de infrumusetare si tratament si poate chiar si stranduri. Ministerul vrea sa se implice intr-un asemenea proiect, pentru ca vrem sa demonstram ca potentialul balnear al Capitalei poate fi exploatat", a afirmat Elena Udrea, care nu poate preciza deocamdata valoarea investitiei si nici locul in care ar urma sa fie construit viitorul complex.