Traficul rutier va fi inchis in noaptea de Revelion in Piata Revolutiei, unde va fi organizat concertul LIVE Revolution si in Piata Constitutiei, pentru petrecerea organizata de municipalitate, anunta Mediafax.

Circulatia rutiera va fi inchisa pe Calea Victoriei, intre strada Stirbei Voda si strada C.A. Rosseti si pe strada Benjamin Franklin, din 31 decembrie, ora 20.00 pana in 1 ianuarie 2009, ora 1.30, a precizat, marti, Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Totodata, din 31 decembrie, ora 17.00 si pana in 1 ianuarie, ora 4.00 va fi oprita circulatia rutera pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie si pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul Regina Maria si Bulevardul Libertatii, pentru petrecerea de Revelion organizata de Primaria Capitalei.

Din 31 ianuarie, ora 21.00 si pana in 1 ianuarie, ora 4.00, circulatia rutiera va fi oprita in Piata Unirii si gradual pe arterele de acces in piata, respectiv pe Splaiul Independentei (intre Pod Opera si Piata Unirii), Bulevardul I.C. Bratianu (intre strada Coltea si Piata Unirii), Bulevardul Corneliu Coposu (intre Bulevardul Mircea Voda si Piata Unirii), Bulevardul Unirii (intre Strada Nerva Traian si Piata Unirii), Bulevardul Dimitrie Cantemir (intre Bulevardul Marasesti si Piata Unirii), Bulevardul Regina Maria (intre Piata Cosbuc si Piata Unirii).

In 31 decembrie, de la 19.00, MTV si Pro FM organizeaza, in Piata Revolutiei din Capitala, concertul LIVE Revolution. Startul petrecerii va fi dat de DJ Ivan de la ProFM, iar Loredana, Claudia - Cream, Andreea Balan, Akcent, Montuga, Marius & Giulia, Voltaj, Anca Badiu, Alb Negru si Animal X vor urca pe scena LIVE Revolution pentru un show incendiar. Show-ul din Piata Revolutiei va prezenta celor prezenti lasere si lumini, focuri de artificii si muzica live.

Spectacolul de Revelion organizat de municipalitate in Piata Constitutiei incepe la ora 19.00. Pe scena aenajata in Piata Constitutiei vor canta Directia 5, grupul Bandidos, trupele Bere gratis, Iris, Holograf, Voltaj si Zdob si Zdub.

Aproape de miezul noptii, la ora 23.50, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va tine un discurs pe scena amenajata in Piata Constitutiei, care va fi urmat de artificii si lasere, ce se vor intinde pe durata a circa 20 de minute.

Peste 2.000 de politisti bucuresteni vor asigura masurile de ordine in noaptea de Revelion, din care 1.360 de ordine publica, 500 de politie rutiera, 40 de lucratori din cadrul Serviciului Special de Politie pentru Interventie Rapida si 190 lucratori de la alte formatiuni.