Sambata seara, la ora 19:00, vor fi aprinse beculetele de Craciun in Bucuresti. 520.000 de becuri tip LED, 168.000 de globuri luminoase au fost amplasate in Capitala, iar in intersectia din Piata Universitatii se gaseste si un brad de 17 metri inaltime. Butonul de la care vor fi aprinse beculetele de Craciun se afla in fata Primariei Capitalei, informeaza un comunicat al institutiei, remis HotNews.ro.

Tot sambata sunt programate in Capitala mai multe spectacole pentru copii: la ora 11:00, in Parcul Unirii si Parcul Tineretului, pe scena urmand sa urce trupe si solisti-copii.

Sambata seara sunt programate spectacole de Mos Nicolae:

  • la ora 19:00, in  Parcul Unirii (pe scena vor urca grupul Iza, Ovidiu Lipan, Loredana).
  • tot la ora 19:00, in Parcul Tineretului (pe scena urca Nicola, Fanfara Chetris, Minoritatea Italiana, Grupul Iza).

In plus, incepand de vineri, Muzeul Taranului Roman va invita, timp de 3 zile, la Targul de Sfantul Nicolae, intre orele 10:00 si 18:00.

Sambata, la Clubul Taranului, trupa Paiata ii asteapta pe cei mici la spectacolul de teatru pentru copii "Poveste de iarna". In Casuta lui Mos Nicolae, cei vor gasi mici cadouri si vor primi cate o foaie din hartie lucrata manual pe care sa scrie o scrisoare lui Mos Craciun.

Intre orele 12:00 si 13:00, 15:00 si 16:00, grupul de colindatori "Asa-i datina la noi" va prezenta jocuri cu masti dar si alte obiceiuri de iarna din zona Neamtului.