Parada militara care va avea loc in Bucuresti la 1 decembrie, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, va impune restrictii de circulatie in zona Arcului de Triumf. Parada se va desfasura incepand cu ora 11:00.

Circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf se va face luni, 1 Decembrie, dupa cum urmeaza:

  • intre orele 06:00 si 13:00 se va inchide segmentul central al soselei Kiseleff (intre Piata Presei si Arcul de Triumf), precum si banda III de circulatie pe soseaua Bucuresti-Ploiesti (intre Fantana Miorita si Piata Presei).
  • intre orele 09:00 si 13:00 traficul va fi inchis total pe soseaua Kiseleff si strazile adiacente (intre Piata Presei, Arcul de Triumf si Piata Victoriei), strada A.Constantinescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul Maresal Averescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul General Constantin Prezan (intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle). Totodata, intre aceste ore, circulatia va fi restrictionata temporar pe bulevardul Poligrafiei, bulevardul Marasti si strada Arhitect Mincu.

Un comunicat al Ministerului Apararii precizeaza ca "pe 1 Decembrie, in Bucuresti, vor defila blocuri de parada constituite din militari si tehnica, apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, Ministerului Internelor si Reformei Administrative, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza, iar aeronave ale Fortelor Aeriene vor efectua zboruri deasupra Capitalei".

Informatii cu privire la programul Paradei de 1 Decembrie, blocurile de defilare si tehnica participanta la parada militara pot fi obtinute accesand site-ul Ministerului Apararii (www.mapn.ro).