Circulatia in zona Arcului de Triumf din Bucuresti a fost reluata, joi la pranz, dupa ce a fost restrictionata din cauza repetitilor pentru parada militara de 1 Decembrie. Intre orele 09:30 si 12:00 traficul a fost inchis total pe Soseaua Kiseleff.

Astfel:

• intre orele 05:30 si 09:30 a fost inchis segmentul central al Soselei Kiseleff (intre Piata Presei si Arcul de Triumf), precum si banda a III-a de circulatie pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti (intre Fantana Miorita si Piata Presei).

• intre orele 09:30 si 13:00 traficul a fost fi inchis total pe Soseaua Kiseleff si strazile adiacente (intre Piata Presei, Arcul de Triumf si Piata Victoriei), strada A.Constantinescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul Maresal Averescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul General Constantin Prezan (intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle). Totodata, intre aceste ore, circulatia va fi restrictionata temporar pe bulevardul Poligrafiei, bulevardul Marasti si strada Arhitect Mincu.

Soferii au fost sfatuiti sa evite zonele mentionate.