Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, si-a aratat talentele de gospodina in direct, miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 2. Flancat de doua tinere blonde, Olteanu a calcat o camasa si a cusut nasturii alteia, dovedind ample cunostinte in materie. El a explicat asistentei cum trebuie intarita cusatura nasturelui sau cum se impaturesc rufele.

UPDATE: Elena Udrea va prezenta stiri muzicale la MTV. Emisiunea se numeste "Best of" si va fi difuzata vineri, 26 septembrie, de la ora 21.30.

Presedintele Camerei a urmat exemplul Elenei Udrea, care a tricotat in direct la Realitatea TV, incercind sa demonstreze ca este o "femeie normala".

Invitat la emisiunea "Rai, dar buni", moderata de Mihai Morar, liderul Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a dovedit reale talente de gospodina. Nu doar ca calcat in direct, dovedind o practica indelungata, in special in ce priveste camasile, dupa cum singur a recunoscut, dar a demonstrat ca stapineste si partea teoretica a chestiunii. Olteanu a criticat masina de calcat care scotea a abur si e explicat care sint etapele operatiunii: "intii se calca gulerul, apoi mansetele, platca si la urma minecile".

Cit priveste cusutul nasturilor, si aici Olteanu a dovedit reale inclinatii si cunosterea tainelor ascunse ale unei cusaturi perfecte si rezistente. El a facut o intaritura la cusatura nasturelui, explicind ca aceasta este "cheia"pentru a departa camasa de corp.

Talentele lui Bogdan Olteanu au fost admirate de cele doua tinere blonde care il flancau si care pareau depasite de perfectiunea actului gospodaresc.

Cum de este insa Olteanu atit de gospodar? Raspunsul l-a oferit chiar el. "Sotiei nu-i place sa calce si sa coasa nasturi". El a marturisit ca isi impatureste singur rufele si, tot singur, isi face bagajele.

Ironic, moderatorul Mihai Morar, i s-a adresat lui Olteanu: "Auzi, draga, nu ti-am zis sa-mi calci camasa aia rosie".

Demonstratia casnica a lui Olteanu s-a desfasurat sub deviza "un om nornal coase si calca" si vine la doar o saptamina dupa ce Elena Udrea a tricotat in direct la Realitatea TV, in incercarea de a-si construi un nou look: cel de "femeie normala".

Inregistrarea video este disponibila pe siteul Antenei2.

Udrea, de la mop si andrele la prezentatoare de stiri muzicale

Elena Udrea isi va incerca puterile si ca VJ la MTV. acceptind propunerea postului de televiziune de a prezenta stirile muzicale intr-o emisiunea intitulata "Best of".

" Am acceptat pentru ca mi s-a parut o provocare, iar eu sint o persoana careia ii plac provocarile. Mi-am dorit sa fiu primul politician care sa va spuna cele mai noi stiri muzicale, dar si pentru ca sint tinara, imi place sa zimbesc, sa dau vesti bune, dar mai ales, imi place muzica", a declarat Elena Udrea potrivit portalului vedeta.ro.

Emisiunea va fi difuzata vineri, 26 septembrie, de la ora 21.30.