Impuscaturi in noaptea de vineri spre sambata in Bucuresti, la o benzinarie din zona Lujerului. Un barbat inarmat cu o pusca a atacat doi tineri, pe care i-a acuzat ca i-ar fi zgariat masina, anunta televiziunile de stiri. Unul dintre cei doi tineri a fost impuscat in zona capului, iar celalalt a fost ranit cu patul armei, cei doi fiind transportati de urgenta la spital, anunta Realitatea TV.Din primele informatii, cel care a tras cu arma este sofer la Parchetul General. Barbatul a fost dus sambata dimineata in fata procurorilor, insa acestia l-au eliberat, considerand ca nu reprezinta o amenintare in cazul in care este lasat in libertate.

Potrivit martorilor, barbatul se afla la o benzinarie din apropierea unui mall, când s-a apropiat de un grup de tineri care stateau de vorba. Pus pe harta, i-a acuzat ca i-au zgâriat masina. Dupa ce tinerii i-au explicat ca nu sunt vinovati, barbatul s-a intors la masina. Atunci au aparut alti doi tineri, de 19 si, respectiv 28 de ani.

Crezând ca acestia fac parte din grupul celor cu care se certase, barbatul a scos o pusca si a tras asupra lor. Ranitii au fost transportati la spital.

Procurorii care l-au audiat pe barbat sambata dimineata nu au considerat necesar sa propuna arestarea preventiva a acestuia, motivand ca el nu reprezinta o amenintare publica.

Barbatul va fi cercetat pentru amenintare, ultraj si folosirea unei arme de foc.