Internetul wireless functioneaza, de vineri, gratuit, in intervalul 10.00 – 20.00, in trei parcuri din Capitala. Astfel bucurestenii pot naviga pe web in zona Expo Flora si zona Gradina Japoneza din Parcul Herastrau, in zona La Cetate din parcul Cismigiu, si la intrarea principala si in zona de langa Liceul Sincai, in Parcul Tineretului, informeaza un comunicat al Primariei Capitalei.

Reteaua wireless este una publica iar site-urile cu continut nerecomandat minorilor sunt restrictionate. In zonele cu acoperire wireless, Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, care gestioneaza cele trei parcuri, a amplasat deja banci si mese de lucru.

“Este una dintre promisiunile facute bucurestenilor si ne tinem de cuvant. Amenajarea acestor locatii nu presupune nici mari cheltuieli, nici tehnologii extraordinare, trebuie doar sa vrei sa construiesti si sa-ti pese. Internetul a devenit o necesitate mai ales pentru tineri si cred ca intr-un oras cu aproximativ 250.000 de studenti si tot atatia elevi nu poti sa ignori ceea ce tinerii isi doresc.”, spune Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu.