Ministerul Transporturilor a anuntat ca, incepand cu miercuri, 18 iunie, vor fi demarate lucrarile de executie ale pasajului subteran din zona intersectiei Soseaua Bucuresti - Ploiesti ( DN 1 ) - Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, fiind impuse restrictii de circulatie in zona.

In acest sens, in noaptea de 17 / 18 iunie, ora 22, se vor institui restrictii de circulatie, prin instalarea semnalizarilor rutiere temporare, pe tronsonul de drum cuprins intre strada Dobrogeanu Gherea si Bulevardul Aerogarii, pentru o perioada de timp de aproximativ 6 luni . Astfel, pe tronsonul mentionat, circulatia autovehiculelor se va desfasura pe cate doua benzi, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire din Capitala .

Totodata, pe bulevardul Aerogarii, la intersectia cu Soseaua Bucuresti - Ploiesti, se vor institui restrictii de circulatie zilnic, intre orele 22.30 - 04.00, circulatia rutiera desfasurandu-se in ambele sensuri, pe jumatate din partea carosabila .

Pentru evitarea aglomerarii traficului rutier pe acest tronson de drum national, Ministerul Transporturilor recomanda si alte trasee ocolitoare :

1. Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - strada Nicolae Caranfil - Bulevardul Aerogarii - DN 1 .

2. Piata Presei Libere - Bulevardul Poligrafiei - strada Baiculesti - Soseaua Straulesti - Bulevardul Ion Ionescu de la Brad - DN 1 .

3. Bulevardul Bucurestii Noi - Soseaua Ionescu Sisesti - strada Jandarmeriei - DN 1

4. Soseaua Colentina - strada Doamna Ghica - Soseaua Petricani - Soseaua Pipera Tunari - strada Erou Iancu Nicolae - Aleea Privighetorilor - DN 1

Masurile de deviere a traficului rutier au fost stabilite si convenite impreuna cu Inspectoratul General al Politiei si cu Brigada de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti, si avizate in cadrul Comisiei Tehnice de Circulatie din Primaria Municipiului Bucuresti .