Festivalul de teatru "B-FIT in the Street", organizat in Capitala in perioada 29 mai - 1 iunie si aflat la prima editie, va inchide traficul pe mai multe bulavarde din Bucuresti, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei. Arterele vizate sunt Bulevardul Unirii, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Libertatii si Strada Schitu Magureanu.

Pe data de 30 mai, intre orele 21-23, traficul pe Bulevardul Unirii va fi inchis pe ambele sensuri, intre Bulevardul I.C.Bratianu si Bulevardul Libertatii, inclusiv Piata Constitutiei. Pe 31 mai, Strada Schitu Magureanu va fi inchisa pe ambele sensuri intre strada Grigore Cobalcescu si Parcul Izvor, intre orele 21:30 si 23:00.

Restrictii vor fi si in ziua de 1 iunie. Intre orele 22:00 si 23:00, traficul va fi inchis pe Bulevardul Natiunile Unite, intre Strada B.P.Hasdeu si Piata Natiunile Unite pe ambele sensuri. La fel si traficul pe Bulevardul Libertatii, intre intersectia cu Splaiul Independentei si Calea 13 Septembrie.

Pe langa restrictiile de circulatie, soferii nu isi vor putea opri sau parca autoturismele pe Bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins intre Piata Constitutiei si Bulevardul Regina Maria, si nici in Piata Constitutiei, in perioada 28 mai - 1 iunie.

Festivalul de teatru de strada va include reprezentatii ale unor renumite companii internationale de teatru de strada din Germania, Franta si Spania si se va desfasura în mai multe locuri publice din Bucuresti, precum esplanada TNB, parcul Coltea, Piata George Enescu, Parcul Cismigiu, Parcul Unirii si Piata Constitutiei, iar in Parcul Izvor va fi amplasat cartierul general al evenimentului. In plus, pe strazile din centrul orasului vor fi prezentate si spectacole mobile.