NOTA Referitor la articolul Grupurile de extrema dreapta ies sa faca "igienizare publica", in saptamana Gay Fest, publicat miercuri, 21 mai, in care se afirma ca "marsul care a deschis saptamana gay si anti-gay in acelasi timp a fost organizat, luni, de Asociatia ROST, alaturi de Asociatia Christiana, Asociatia pentru Cultura "Alfa", Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni si Fundatia Sf. Sava. Manifestatia s-a bucurat de prezenta unui numar de aproximativ 20 de prelati, in jur de 40 de tineri, dar si de sustinerea jurnalistilor Victor Ciutacu si Claudiu Traziu", am primit din partea redactorului sef de la Jurnalul National un drept la replica pe care il publicam integral.

Drept la replica

Actiunile Noii Drepte NU se bucura de nici un sprijin din partea mea. Dincolo de faptul ca nu am absolut nimic impotriva comunitatii respective, cred ca as fi primul evreu din Romania care ar sustine sau cautiona organizatia care organizeaza mitingul. Lucruri pe care le-ar fi putut lesne afla Liana Anghelescu daca ar fi binevoit sa ma sune. V-as fi recunoscator daca veti posta acest drept la replica.

Victor Ciutacu

P.S. Astept sa publicati o dovada ca manifestatia s-ar fi bucurat de sprijinul meu.

N. Red.: A fost vorba despre o regretabila eroare de documentare. Domnul Victor Ciutacu nu a fost prezent la manifestarea descrisa in articol. Ne cerem scuze pentru situatia creata.