Cozi de zeci de metri la magazine si masini care circula bara la bara, pe principalele artere din Capitala dar si pe DN1, la iesirea din Bucuresti. Unii bucuresteni sunt in plina febra a cumparaturilor pentru Paste si au luat cu asalt marile magazine, unde se poate sta chiar si o ora sau mai mult la coada. Altii se indreapta deja spre Valea Prahovei, insa si acest drum este o aventura. Potrivit Antena 3, la aceasta ora se circula bara la bara pe DN1, la iesirea din Bucuresti, ca si pe multe dintre principalele artere din Capitala.

Aglomeratia s-a facut simtita, astazi, si in gari si aeroporturi.

Chiar daca majoritatea marilor magazine si-au prelungit programul in aceste zile, ele au fost neincapatoare pentru romanii care s-au inghesuit sa faca ultimele cumparaturi pentru zilele de Pasti.

Cu toate ca Politia Rutiera a promis ca agentii vor asigura astazi fluenta traficului in aproximativ 120 de intersectii si ii vor sanctiona pe toti cei care depasesc coloana de autovehicule oprita la semafor, intra in intersectie blocând circulatia, trec la culoarea rosie a semaforului electric sau opresc neregulamentar, traficul in Capitala a fost astazi extrem de aglomerat, iar zeci de soferi bucuresteni au ramas fara permisul de conducere.

Si pe Drumul National 1 s-au luat masuri pentru evitarea aglomeratiei, insa fara mare succes. Pe DN 1se va circula fara restrictii pana marti dimineata. Lucrarile de reabilitare de pe centura de vest a Ploiestiului si din zona localitatii Potrigrafu vor fi intrerupte vineri la ora 14 si vor fi reluate dupa Paste. Masura vizeaza asigurarea fluentei traficului intre Bucuresti si Valea Prahovei.