Avionul Icarus C 42 care a aterizat fortat sambata in judetul Ilfov apartinea companiei fiului lui Silviu Prigoana. Incidentul a avut loc in urma unei manevre gresite a pilotului.

"Avionul Icarus C 42, cu o valoare de piata de 60-65.000 de euro, a avut un incident aviatic. Avionul apartine companiei Fly Level, a fiului meu Honorius Prigoana", a declarat pentru NewsIn omul de afaceri Silviu Prigoana.

Pilotul se afla intr-un zbor de proba, intentionand sa cumpere aparatul de zbor. "A fost o eroare de pilotaj. Pilotul a uitat sa faca o manevra", a mai spus Prigoana, care a subliniat ca nu au existat victime.

Doua persoane cu varste cuprinse intre 30-35 de ani au fost transportate de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa prabusirea unui avion de mici dimensiuni. Ambele victime sunt constiente, dar ca una se afla in stare de soc si a fost transportata cu ambulanta spre Capitala, in timp ce cea de a doua victima, care are fractura la nivelul membrelor, a fost transportata la Bucuresti cu un elicopter SMURD.

Avionul de mici dimensiuni a aterizat fortat, sambata, in localitatea Gagu, din comuna ilfoveana Dascalu. Aparatul de zbor decolase, in jurul orei 14.00, de pe un aerodrom si, la scurt timp, a aterizat fortat, la mai putin de o suta de metri de o casa. Incidentul a fost anuntat de localnici la numarul de urgenta 112.