Semafoare defecte si sute de masini blocate in trafic, circuland bara la bara si inaintand cu viteza melcului. Traficul rutier in Bucuresti a fost dat peste cap pentru a doua zi consecutiv in aceasta dimineata. Haosul s-a instalat din nou in trafic pe cele mai importante artere rutiere din oras. Cele mai aglomerate sunt Soseaua Colentina, zona Bucur Obor, Foisorul de Foc, Calea Mosilor, Soseaua Virtutii, zona Big Berceni si soseaua Mihai Bravu, Soseaua Oltenitei, Stefan cel Mare, bulevardul Unirii, Calea Rahovei, Calea 13 Septembrie, Drumul Sarii, Bulevardul Eroii Revolutiei, Piata Romana si DN1, la intrarea in Bucuresti, pe ambele sensuri, a declarat pentru HotNews.ro Elena Stanciu, de la Brigada de Politie Rutiera.

Si semafoarele au cedat din nou astazi in mai multe zone din Bucuresti. Probleme cu semafoarele au fost la intersectia Bulevardului Ghencea cu strada Brasov, intersectia dintre Bulevardul Carol si Calea Mosilor, Soseaua Mihai Bravu - Strada Vatra Luminoasa, Calea Grivitei - Strada Buzesti, Strada Delea Veche - Calea Calarasi, strada Delea Noua - strada Matei Basarab si Soseaua Progresului - Strada Nasaud.

Brigada de Politie Rutiera a trimis in aceasta dimineata in intersectii 120 de agenti rutieri, fata de 1.300, cati erau trimisi zilnic pe strada saptamana trecuta, in perioada summit-ului NATO.