​RBL Summit, reuniunea anuală a peste 250 de antreprenori și lideri de top din mediul de business românesc, întâlnire care combină cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca și distracția pentru a genera proiecte concrete ce contribuie la construirea României în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască, se pregătește să aducă în centrul atenției provocările și oportunitățile viitoarelor schimbări globale și locale. Cea de-a XII-a ediție a Summitului se va desfășura la Crowne Plaza, în zilele de 29 și 30 mai 2024.

RBL Summit 2024Foto: Romanian Business Leaders

Tema ediției de anul acesta a RBL Summit - Pregătiți pentru impact - va aduce în prim-plan o abordare proactivă și orientată către rezultate pentru mediul de business din România pentru a fi mai pregătiți pentru schimbările, provocările și oportunitățile anului. Se va vorbi despre dublu impact: cel al schimbărilor politice și geostrategice, care vor determina cum va arăta lumea în următorii ani, și cel care definește spiritul comunității RBL prin proiectele pe care le demarează – acțiune concretă și implicare la firul ierbii. RBL Summit 2024 va fi astfel evenimentul în cadrul căruia se vor dezbate modelele care creionează contextul actual și care, în același timp, deschid calea pentru acțiuni cu impact.

Timp de 2 zile, participanții vor fi inspirați de cei 18 speakeri care vor împărtăși din experiența lor, vor lua parte la cele 7 sesiuni care deschid calea pentru acțiuni cu impact sistemic și vor avea oportunitatea de a se conecta cu cei peste 250+ de participanți - antreprenori și executivi cu integritate prezenți. De asemenea, vor lua parte și la cele 2 gale: Gala MERITO, în care vom premia 12 profesori valoroși, și Gala Tineri în Arenă, unde 5 echipe de tineri își vor prezenta ideile de business în fața potențialilor investitori.

Prima zi a Summitului va fi marcată de discuții despre Realitatea în moment de schimbare. Temele majore ale anului 2024, Leadership la 360°, Educație, Antreprenori pentru comunități. Împreună pe #drumulcareunește și Gala MERITO, iar cea de-a doua zi va fi dedicată conversațiilor despre Oportunități dincolo de granițe și Sustenabilitate în prim-plan, urmate de Sesiunea de generare de proiecte noi și Gala Tineri în Arenă.

Toate detaliile disponibile momentan, inclusiv biletele de participare, pot fi găsite și achiziționate pe www.summit.rbls.ro, iar pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa evenimente@rbls.ro.

Despre Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders (RBL) este o organizație imparțială, apolitică. RBL este vocea și vehiculul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască. Misiunea RBL este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii. Proiectele Fundației se subscriu celor trei domenii pe care comunitatea RBL le consideră importante pentru schimbarea și dezvoltarea societății: antreprenoriat, educație și bună guvernare. Acestea sunt inițiate și dezvoltate pe bază de voluntariat de cei peste 500 de membri ai comunității RBL din București și cele 6 filiale locale. Mai multe pe www.rbls.ro.

Parteneriat media