Vineri, începe la Palatul Parlamentului cea de-a 14-a ediție a Salonului Imobiliar București.

Salonului Imobiliar București 2024Foto: Salonul Imobiliar București

Ediția 26-28 Aprilie a celui mai mare eveniment imobiliar din România se anunță una plină de oferte și avantaje pentru cei care își doresc o proprietate, să facă o investiție sau să afle noutățile domeniului direct de la cei mai importanți jucători din piață. În acest moment, Salonul Imobiliar, specializat în a ‘da ora exactă’ în domeniul imobiliar, aduce cei mai relevanți expozanți la un eveniment ce durează 3 zile, în incinta Palatului Parlamentului, intrarea principală, C1/colț cu Parcul Izvor. (Waze/Google căutați simplu Salonul Imobiliar)

Evenimentul este organizat împreună cu Imobiliare.ro, site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor.

ONLINE-ul și OFFLINE-ul își dau întâlnire în cadrul celui mai reprezentativ eveniment imobiliar din țara noastră.

Ca noutate, cititorii vor primi trei cadouri:

1. ACCES GRATUIT! Pentru asta spui la intrare PAROLA HOTNEWS.RO și poți să te bucuri timp de 3 zile de oferte de case și apartamente, în blocuri noi și vechi, case și terenuri, la mare, la munte, inclusiv în afara țării, property management, panouri solare, oferte creditare, etc.

2. 500 de euro cadou din prețul oricărei proprietăți cumpărate la Salonul Imobiliar, sumă suportată de către organizator.

3. poți participa la tragerea la sorți pentru campania promoțională, unde organizatorul pune la bătaie un premiu de 5.000 euro pentru vizitatori.

Detalii și regulament pe www.sib.ro/regulament

Toți cei care vor să își achiziționeze o casă, un apartament sau chiar să închirieze o proprietate vor avea șansa să participe la Palatul Parlamentului, organizatorii oferind gratuit degustări de vinuri, brânzeturi, înghețată, pentru că și-au imaginat cât este de important să aveți un cadru favorabil în care să luați decizii atât de importante. Preț de o zi, puteți alege dintre ofertele imobiliare într-un cadru plăcut și alături de familie.

Evenimentul este unul powered by Trimbitașu.ro, singurul portal de anunțuri imobiliare video din România.

Sunteți invitați așadar să dați o fugă la Salonul Imobiliar București unde vă așteaptă zeci de expozanți cu oferte de: ansambluri rezidențiale cu oferte de apartament, case și vile, bănci și brokeri, agenții imobiliare, producători de accesorii pentru casă, panouri solare și fotovoltaice, arhitecți și mulți alții.

Preț de 3 zile, în perioada 26-28 Aprilie se dă ora exactă în imobiliare.

În CIFRE, Salonul Imobiliar București (www.sib.ro) reprezintă și:

  1. Peste 6.000 de vizitatori din toată țara
  2. Reduceri de prețuri însumând milioane de euro
  3. 675.000 mp construiți în ansambluri noi și disponibile pentru vanzare, multe dintre ele la ofertă în cadrul târgului;

Am aflat în premieră care sunt câțiva dintre exponzanții Salonului Imobiliar și cu ce noutăți vin ei la cel mai mare târg imobiliar din țară, trăgând concluzia că sunt acoperite toate sectoarele din capitală și nu numai:

IMOBILIARE FINANCE

Imobiliare.ro Finance este brokerul de credite din grupul Imobiliare.ro - site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Facilităm gratuit obținerea unui credit potrivit, oferind astfel continuitate experienței de achiziție a unei proprietăți.

Cu peste 10 ani de experiență în identificarea celor mai avantajoase soluții de finanțare, 200 de experți la nivel național cu acces la peste 25 de bănci și instituții financiare sunt gata să ajute la alegerea celei mai bune opțiuni de creditare ipotecară, credit de nevoi personale și refinanțare. Serviciile sunt gratuite conform OUG 52/2016.Website: https://imobiliare.ro/finance

VIVACITY

Te-am ascultat, acum este momentul tău să alegi!

Te așteptăm la ediția de primăvară a Salonului Imobiliar București ca să explorezi proiectul VIVACITY!

AXXIS Nova Resort & Spa

Te tentează gândul de a locui într-un apartament exclusivist cu vedere la mare? Acum te poți bucura din plin de un stil de viață relaxat, răsărituri memorabile și de tot confortul la care ai visat.

Având o arhitectură impresionantă și oferind apartamente de lux, facilități premium și o atmosferă liniștită, complexul rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA reprezintă oaza de relaxare și rafinament de care ai nevoie.

Descoperă un ansamblu rezidențial ce redefinește conceptul de locuințe de lux

AXXIS Nova Resort & SPAeste unul dintre cele mai așteptate proiecte imobiliare de pe litoralul Mării Negre. Ansamblul imobiliar este amplasat ideal, la malul mării, in stațiunea Mamaia Nord. Acesta este compus din 6 clădiri rezidențiale cu arhitectură distinctivă și un hotel de 5 stele, ce va fi deschis tot timpul anului.

AKCENT DEVELOPMENT

Akcent City este cel mai mare proiect dezvoltat într-o singură fază în zona Bucureștii Noi și, în același timp, cel mai mare proiect de anvergură aprobat după intrarea în vigoare a reglementărilor privind normele nZEB (clădiri cu consum de energie redus), în sectorul 1, la 2 minute de stația de metrou Jiului. Proiectul este dezvoltat de Akcent Development, același dezvoltator care se poate mândri cu alte proiecte de succes precum Cloud9, 21 Residence Politehnica, 20th Residence și 19th Residence

Akcent City înseamna: setarea unor noi standarde, raport calitate-preț-poziționare foarte bun, un complex modern, spații bine compartimentate și luminoase, libertate de mișcare, siguranță, confort, sustenabilitate și, nu în ultimul rând, investiție în viitor.

IMOBILIARE DUBAI

Proiectele prezentate în cadrul evenimentului sunt: Azizi Venice, Gold Gate, Volta, Damac Casa și Coral Reef.

PAJUREI 3 RESIDENCE

Primul proiect de lux din zona Pajura va fi prezent la Salonul Imobiliar în premieră. În plus afli direct de la standul lor cum poți câștiga o vacanță în Dubai sau Marbella pentru 2, la semnarea unui contract de rezervare plus super-oferte la apartamente. E atât de simplu să descopeți un stil de viață de lux!

BUILDING ȘTEFAN

Transformam visele în realitate la Building Ștefan AOP SRL — unde fiecare locuință este o poartă spre mare. Descoperiți stilul de viață ideal și fii #VecinCuMarea.

NEW WORLD RESIDENCE

Bine ați venit în New World Splaiul Unirii, locul unde modernitatea se impleteste armonios cu confortul, iar fiecare zi este o poveste noua, scrisa cu pasiune si dedicare pentru calitatea vietii.

415Residenz

Povestea urbană începe Acasă!

Acasă este locul de unde începe viața ta, locul unde îți faci planuri și locul unde revii cu drag.

Cea mai mare fericire este să simți că cineva te iubește, nu să știi, ci să simți!" spunea Nichita Stanescu. La fel este și in viața ta, trebuie să simți că ești acasă, nu doar să știi că ești acasă.

6 Origins Villas

Este complexul de case individuale pe parter, 100 % independente energetic. Facilități: Restaurant, Mini-market, Parc copii și multe altele.

ENVOGUE

Ansamblul rezidențial EnVogue Residence - Iuliu Maniu oferă spre vânzare apartamente cu una pana la patru camere, apartamente cu gradină și penthouse-uri, atât finalizate, cât și aflate încă în construcție (cu termen de predare în vara acestui an). Fiecare bloc din cadrul proiectului dispune de adăposturi de protecție civilă, are o rezistență la seisme de 8,9 grade pe scara Richter (peste limita impusă de lege!) și este dotat cu panouri fotovoltaice.

HERCESA

Stellaris Residencias și Vivenda Residencias

Descoperă apartamentele din noua fază de construcție!

Și nu uita, întreabă de ultimele unități de 3 camere disponibile în blocul L, cu finalizare în 2024!

OLIMPIC RESIDENCE

Proiectul se dezvoltă pe o suprafață de 26.000 mp și va cuprinde 6 imobile cu regim de înălțime P+4E+5ER și un Mall în suprafață de 2300 mp. Apartamentele sunt finisate cu materiale premium, sunt spațioase, luminoase, cu balcoane generoase.

MY PLACE RESIDENCE

Dacă visezi la un stil de viață relaxat și modern în nordul Bucureștiului, atunci MyPlace North este locul ideal pentru tine! Ansamblul îți aduce direct ACASĂ spații arhitecturale elegante, finisaje de calitate, zone de relaxare și fitness, piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi și galerii comerciale pentru ca tu să te simți răsfățat în fiecare zi.

Te așteptăm la Salonul Imobiliar București cu multe surprize și o tombolă la care poți câștiga o binevenită relaxare pentru bugetul tău: de la vouchere de 10.000 EUR pentru apartamente, până la locuri de parcare subterane pentru mașina ta. Hai să ne cunoști! Fă-ne o vizită pe MyPlace Residence.

RENT MY HOME

Servicii complete de consultanță imobiliară, administrare proprietăți, amenajări interioare, renovari și curățenie.

RENT MY HOME a luat naștere din pasiune pentru imobiliare și dorința de a ajuta și alți oameni interesați de acest domeniu.

TRUST EXPERT

Soluții de incalzire, racire și ventilație Premium.

ENCORE RESIDENCE

Este unul dintre cei mai de succes investitori imobiliari din zona Ghencea, contribuind permanent la dezvoltarea acestei zone și la creșterea standardului de viață.

Focusul nostru principal este să oferim locuințe durabile, construite riguros cu profesionalism folosind materiale de bună calitate, pentru a crește calitatea vieții in comunitățile noastre. Designul modern, conceput pentru nevoile tale se păstrează în tendințe, fără a se demoda odată cu trecere timpului.

Și lista completă a expozanților se află chiar pe pagina organizatorului www.sib.ro

Salonul Imobiliar București, 26-28 Aprilie, Palatul Parlamentului.

ACCES GRATUIT dacă vei spune la intrare parola: HOTNEWS.RO

Intrarea este C1, cea principală, situată la intersecția dintre Bdul Libertății și Bdul Națiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se caută: Salonul Imobiliar.

Parcarea gratuită în incinta Palatului pe la C1, în limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau șoferii Uber/Bolt au acces chiar până la scările Palatului Parlamentului.

Articol susținut de Afin.ro